Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként milyen együtt élni egy tőled idősebb férfival? Miben más, mint hasonló korúval?
28 évesen engem is megfogott nagyon-nagyon egy 42 éves egyszer.
Sose volt előtte ilyesmi, ő fiatalos és a személyisége miatt minden találkozáskor kicsit olvadtam. Szóval van ilyen.
Én a gyerek témától félnék csak első körben (esetemben neki van, elvált apuka volt. Bár őszintén, engem ez sem zavart volna). Viszont azt írod, te sem akarsz és ő se, úgyhogy a legnagyobb kihívást kiikszelhetitek, egyeznek az életcélok.
Azok, akik ilyen nagyobb korkülönbséggel vannak, mindig a gyerek kérdés az elsődleges döccenő és kihívása a kapcsolatnak.
A többi már a mentalitásokon múlik: nekem tapasztalatom nincs, de évek után kijöhetnek különbségek, azonban nem gondolom, hogy ne ehetne áthidalni őket.
Egy szó mint száz: ha mindketten akarják és egyeznek a tervek a jövőre nézve, nyilván nem olyan nagy gond 10-15 év korkülönség.
Ha összeilletek és jól megértitek egymást nem lesznek generációs különbségek, csak olyan konfliktusok, amik bármelyik más kapcsolatban is előjöhetnek egy együttélés során. Ha szeretnéd, akkor próbáld ki milyen.
Azt elhiszem, hogy most nagy a szerelem, viszont egy valamit ne feletjs el. Ebben a kapcsolatban csak neked van veszíteni valód hosszútávon, a párodnak semmi. Arra gondolok, hogy ha esetleg még várnál a gyerekvállalással 5-10 évet és akkor szakítotok, vagy a párod már öregnek érzi magát az apasághoz, neked oda lesz az egész fiatalságod. Nagyon rossz lesz majd 35 évesen másik partnert keresni családalapításhoz, talán ki is futsz majd az időből. Ha gyereket is szeretnél, ezt érdemes lehet ilyesmit átgondolni.
Ha jól megvagytok, mi a gond? Miért foglalkozol ezzel ennyit?
Élvezd amég tart és kész, kezeld ugyanúgy, mintha korosztályodból való kapcsolat lenne.
Nagyon közeli ismerősnél tudok egy tapasztalatot, 10-15 éve boldogságban, szeretetben, törődésben élnek. Pedig köztük +20 év korkülönbség van.
Az egyetlen hátránya ennek az egésznek, hogy a férfi már nem akart gyereket, így a nő már olyan korba került, hogy emiatt neki se lesz. Egyedül marad, mármint gyerekek nélkül, ha a férfi nem lesz.
Én egyszer kerültem kapcsolatba egy több, mint 20 évvel idősebb férfivel, én rájöttem, hogy jobb a korosztályomnál maradni akikkel még azonosak a problémáink, az örömeink stb stb.
De akkoris azt mondom, ha szerelmesek vagytok akkor ne ez akadályozza a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!