Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiatal nőként milyen együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nőként milyen együtt élni egy tőled idősebb férfival? Miben más, mint hasonló korúval?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok, a férfi 42. Hatalmas köztünk a szerelem, az összhang. Még sosem volt egyikünknek sem ilyen nagy korkülönbséges kapcsolata. Még viszonylag friss a szerelmünk de már az jár a fejemben, milyen lehet vele élni, együtt kelni és feküdni, együtt megélni a mindennapokat. Másnak képzelem, mint két egy korosztályba tartozó ember életét. Vannak nagy különbségek? Persze tudom, ez nagyban emberfüggő is. Írtok tapasztalatokat? Főleg akik éltek együtt saját korosztályba és más korosztályba tartozó személlyel is.
2020. júl. 13. 19:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
46%
Én éltem 1 évig tőlem 10 évvel idősebb férfival. 25-35 évesek voltunk. Amíg rózsaszín köd volt nem voltak gondok, de utána kijöttek, leginkább az eltérő életvitel volt a probléma. Ő 35 évesen már otthon punnyadt inkább, kb mindent vadnak meg extrémnek gondolt amit én szerettem volna (pl buli hajnalig, napi több szeretkezés stb).. Szóval szerintem működhet, ha hasonló életvitelre vagytok berendezkedve
2020. júl. 14. 14:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha "hozzaoregedsz", menni fog. O nem lesz fiatalabb, ebben ne bizz.
2020. júl. 14. 15:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Én párom hozzám fiatalodott

És van köztünk 12 év.

Mindenbe benne van és jó is programokat szervezni ...nem mondok kétszer h lazább mint én 😂 és mindennap van szex min 2

30 N

2020. júl. 14. 17:29
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat! :)

#19 mivel miért foglalkozom ennyit? Csak annyit kérdeztem, milyen egy tőlünk idősebb férfival együtt megélni a mindennapokat. Igazából sok válaszoló kanyarodott el más irányba, a kapcsolat jövőjét elemezgetve, de nekem az nem kérdés, hogy vele maradjak-e, vagy ne.

#20 Köszönöm, nagyon tetszett, amit írtál! :) Amióta vele vagyok, én is nagyon kezdem ezt látni és tapasztalni. És igen, ő pontosan ilyen: érett, kiforrott, stabil személyiségű. A legkevésbé sem "papás" :D Igazi férfi. Sajnálom, hogy valaki mindenkit lepontoz :( Jókat írtok pedig.

#21 Szerencsére a buli hajnalig, vagy napi több szeretkezés számomra is "extrém", így ebből nem lesz gond. Nem vagyunk munkanélküliek, hogy végigszexeljük a napot. Amúgy én is inkább nyugisabb vagyok, az érdeklődési körünk pedig közös: sport, túra, kirándulás, természet. Így ezek rendben vannak és szerencsére ugyberzem, egyikünknek sem kell a másikhoz fiatalodni, vagy öregedni.

Köszi mindenkinek még egyszer a válaszokat, meglátásokat. A lepontozó pedig nem én voltam, sajnálom, hogy a hasznos válaszokat is lepontozták :/

2020. júl. 14. 19:13
 25/25 anonim ***** válasza:
21-es vagyok. A lényeg, hogy ha közös a célotok a jövőre nézve, valamint az életviteletek, akkor működhet, azért a kor nem minden. Amit számításba kell venni, hogy ő 42 éves te 25, végig kell gondolni, te akarsz-e gyereket, ő akar-e, meg hasonló dolgokat, amiket te a jövőben szeretnél. Elvégre egy 42 éves férfi már sok mindenen túl van, valószínűleg a karrier csúcsán, de ha nem, az már valószínűleg nem fog változni, míg te sokat fogsz. Mert mire te 30 éves leszel, ő 47, nem biztos, hogy akkor is ugyanazt akarjátok majd, mert az ember változik, de nyilván nem lehet előre látni, hogy mi lesz. Viszont érdemes végiggondolni, esetleg beszélgetni erről. Aztán én sok boldogságot kívánok, remélem minden jó lesz
2020. júl. 16. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!