Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nőként milyen együtt élni egy tőled idősebb férfival? Miben más, mint hasonló korúval?
Én párom hozzám fiatalodott
És van köztünk 12 év.
Mindenbe benne van és jó is programokat szervezni ...nem mondok kétszer h lazább mint én 😂 és mindennap van szex min 2
30 N
Köszönöm a további válaszokat! :)
#19 mivel miért foglalkozom ennyit? Csak annyit kérdeztem, milyen egy tőlünk idősebb férfival együtt megélni a mindennapokat. Igazából sok válaszoló kanyarodott el más irányba, a kapcsolat jövőjét elemezgetve, de nekem az nem kérdés, hogy vele maradjak-e, vagy ne.
#20 Köszönöm, nagyon tetszett, amit írtál! :) Amióta vele vagyok, én is nagyon kezdem ezt látni és tapasztalni. És igen, ő pontosan ilyen: érett, kiforrott, stabil személyiségű. A legkevésbé sem "papás" :D Igazi férfi. Sajnálom, hogy valaki mindenkit lepontoz :( Jókat írtok pedig.
#21 Szerencsére a buli hajnalig, vagy napi több szeretkezés számomra is "extrém", így ebből nem lesz gond. Nem vagyunk munkanélküliek, hogy végigszexeljük a napot. Amúgy én is inkább nyugisabb vagyok, az érdeklődési körünk pedig közös: sport, túra, kirándulás, természet. Így ezek rendben vannak és szerencsére ugyberzem, egyikünknek sem kell a másikhoz fiatalodni, vagy öregedni.
Köszi mindenkinek még egyszer a válaszokat, meglátásokat. A lepontozó pedig nem én voltam, sajnálom, hogy a hasznos válaszokat is lepontozták :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!