Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim miért nem akarják ellfogadni az idősebb
barátnőmet?
Kicsit nagy a korkülönbség, de ha már egy éve jól megvagytok, akkor igazából ez nem számít. 23 évesen meg már nem nagyon tudnak beleszólni a szülők a gyerekük dolgába.
Mit jelent az, hogy szét akarnak választani? Velük laksz még?
2020. aug. 6. 15:03
Mert jót akarnak neked s szerintem nem látnak közös jövőt. Én 22 vagyok a pasim pedig 19 de még ezt a pár kis évet is furcsán fogták fel ( mondjuk úgy h mindegyikunk szülei a saját gyereke miatt elfogadta, de nem tetszik nekik a dolog). Van egy minta a mai világban amit minden ember eszeveszett módon követ s ha kicsit is eltersz tőle már baj van 😶
Egyébként ha látsz közös jövőt h mindketten szerelmesek vagytok akkor tarts ki mellette szerintem :)
2020. aug. 6. 15:05
3/16 A kérdező kommentje:
Nem lakok velük csak szinte minden családi beszélgetés veszekedéssel végződik hogy ez nő nem való hozzám csak kihasznál már kedvem nincs látogatni őket nem értem miért ennyire konzervatívak.
Csak a körkülönbség miatt nem való hozzád?
2020. aug. 6. 15:11
Igazuk van a szüleidnek kérdező.
2020. aug. 6. 15:17
Nincs igaza a szüleidnek kérdező. A szeretet meg a szerelem nem néz korkülönbséget. Ez egy nettó butaság. Betokosodott középkori gondolkodás, de a szüleid. Saját boldogságod a fontos, legyen így vagy úgy. Nem a szüleid élnek együtt a pároddal. Ez ennyire egyszerű.
2020. aug. 6. 15:21
Mert gondolom proli/melós emberek.
E miatt elvárják tőled a LAKÁSHITEL - GYEREKEK - ELHÍZOTT FELESÉG szentháromságot.
2020. aug. 6. 15:23
Nagy korkülönbség. Ő már más életszakaszban jár, mint te. Központi kérdés lesz a gyerekvállalás, neki, ha még szeretne, már csak pár éve van rá, viszont te még túl fiatal vagy erre.
2020. aug. 6. 15:27
Ahogy elnézem itt jaj a másként vagy nyitottan gondolkodóknak.
Sokan meg sem értik ezek szerint, hogy a két ember a két társ szimbiózisa a fontos, nem a külvilágé. No, tessék lepontozni ezt is XD
Gondolom az mindenkinek tetszene, ha közel egyidősek lennének, de az egyik fél mondjuk verné a párját, vagy alkoholista lenne akár mindkettő. Jaj az olyan klassz hiszen korban összeillenek. Meg hát ez ugye magyar etalon, nem is ember aki nem veri a másikat. Sorolhatnám, de úgysem vagytok azon a szinten, hogy ezt felfogjátok! Édes istenem.
hatos voltam.
Kérdező, csak a ti boldogságotok a fontos.
2020. aug. 6. 15:42
Én sem helyeslem, csak akkor ha ami köztetek van, amolyan románcféle és egyiktőtök se tervez komolyat, csak épp jó együtt és ezzel a nő és te is tisztában vagytok. Negy éves korban szoktak átfordulni a pasik a korabeli nöktől a 20 évesek felé. Tulajdonképpen azért vagy épp te neki, mert nincs partiképes korabeli férfi aki a párja lehetne. Nagyon érdekes, hogy míg fiatal a fiú és lány, tudnak nagy szerelmek lenni és mindegyik fiú azt mondja ugyan szép a barátnője, de a személyisége miatt veszi feleségül és a házasságok jó nagy részében a fiú korabeli lányt választ. Aztán negyven felé elválnak és érdekes módon a korolló kinyíllik a pasiknál, egy negyvenes már csak 30-ig jelöl a társkeresőn. Még a 60 évesek is minimum 10 évvel fiatalabb nőt akarnak. Ha a férfinak fiatal korában jó volt a plusz minusz 2-3 ével korabeli nő, akkor most már hogyhogy nem? Levontam a következtetést, hogy a probléma a nő öregedése, bármennyire is szajkózzák, hogy azért ment szét a kapcsolat, mert a nő sárkány volt. Ha csak a személyiség lenne a probléma, a férfiak többsége idősen is korabeli keresne, de nem így van. Szóval a te barátnőd hamar meg fog öregedni, és ha te átlagos pasi vagy, nagy eséllyel beletartozol majd a statisztikába és téged is zavarni fog majd a nő öregedése. Ebben a korban a nő öregedése már nem lassan , hanem exponenciálisan zajlik. Pl. 40-50 év között a hajának 50%-a teljesen ősz lesz, az arckontúrok leesésést már nagyjából most is megfigyelheted mondjuk a szája körül, 5 év múlva látványos lesz. Lehet, hogy elbűvülő és kedves személyiség, akinek élvezed a gondoskodását , de hosszú távú kapcsolatra nem biztos hogy ő a neked való. Ha csak nem vagy milliomos, mert plasztikai sebészettel 60 éves nőből is lehet 30 évest csinálni.
2020. aug. 6. 17:35
Kapcsolódó kérdések: