Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal aki az esküvőig nem akarja elveszíteni a szüzességét?
Én vallásos vagyok de nem feltétlenül tartom jónak ezt a szüzességi fogadalmat. Később iszonyú sok frusztráciot okoz. Többek között előjön a kíváncsiság hogy milyen lehet mással. A tapasztalat hiánya miatt sokan bennragadnak olyanban is ami nem jó.
Ez már nem az a világ és szerintem nem feltétlen baj ez. Nyilván meg kell találni az egészséges középutat. Persze nem a szexről szól csak és kizárólag egy kapcsolat de igenis fontos eleme ez.
26 éves vagyok és összesen három férfival volt szexuális kapcsolatom és a harmadik még mindig a párom is. Én nem gondolom hogy ez sok lenne és ettől erkölcstelen ember lennék. Mindazok ellenére is hogy vallásos vagyok. Szerintem az fontosabb hogy tiszteld a másikat és bánj vele szeretettel.
Lány vagyok, de nem kéne ilyen pasi fordítva. Nem a szexről szól minden persze, mert nem. De azért az is fontos, ha nem passzoltok az ágyban, az úgy szenvedős lesz az élet hátralevő részében.
Amúgy nem is értem ezt. Amikor jársz valakivel, akkor tetszik, vonzódsz, szeretnél minél közelebb kerülni hozzá. Mit csinálnak azok a párok évekig, a házasságig, akik nem szexelnek? Mindig csak mozi, fagyizás a program mint tiniként? Bár tiniként is volt legalább taperolás már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!