Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan próbáljam ezt elfogadni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan próbáljam ezt elfogadni?

Figyelt kérdés
Megismertem Tinderen egy pasit, atom helyes, kigyúrt teste van, tipikusan olyan pasi, akiről minden lány álmodozik. Nem akar tartós kapcsolatot, de szexet igen, nem tudtam neki ellenállni. 2 hónapja összejárunk, de van rajtam kívül még 3 lány, akivel szintén összejár. Olyan rossz, mikor nem ér rá, mert épp valamelyik lánnyal találkozik és nem velem.
2020. aug. 3. 19:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
A betegséget, amit ajándékba ad, azt majd egyedül fogod "lejátszani".
2020. aug. 3. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
#11 Annyi eszük csak van, hogy védekeznek.
2020. aug. 3. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

". 2 hónapja összejárunk, de van rajtam kívül még 3 lány, akivel szintén összejár."

Hát nem véletlenül mondjuk, hogy a nők a jobb pasikon osztozkodnak.

2020. aug. 3. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
13# Férfi vagyok és szerintem ne degradáljuk le a nőket azzal, hogy hozzá hasonlítjuk őket.
2020. aug. 3. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehetne a legjobb hapsi nekem akkora sem lenne gyomrom ahhoz, hogy mellettem még több nőbe is dugja a padlizsánját, utána meg én kényeztessem. Tartsd már többre magad és szállj ki ebből a fosból. Legyen már tartásod, nőként nagyon szégyellem magam az ilyen buta libák miatt.

24/L

2020. aug. 3. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hú, gyerekek, újra kellene kezdeni ezt a teremtés dolgot, szóljatok már Istennek, hogy nagyon félre ment valami...... :o Agyrém :D :D Ilyen nők meg férfiak nevelik majd fel a jövő generációit.
2020. aug. 3. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Aztaaa. Kigyúrt a teste, és oltári helyes. Ezért álom pasi?? Mond csak te hány éves vagy? Belezugsz egy külső képbe aminek semmi köze a valósághoz és annyi méltóságod sincs hogy azt mond köszönöm nem.

Ezeket a nőket soha a büdös életben nem fogom megérteni nő létemre sem.

Én is kaptam már ilyen ajánlatot és bármennyire is helyes volt a srác simán lazán nemet mondtam. Én senkinek nem leszek a hobbipuncija. Szedd már össze magad és legyen méltóságod szeresd már annyira önmagad hogy nem csinálod ezt.

Egyszerűen mindig elkepedek. Azt azért jegyezd meg a későbbiekre. Ha mindig így állsz majd a pasikhoz nem is fognak tisztelni mert te magadat sem tiszteled annyival hogy ne egy lyuk legyél.

2020. aug. 3. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez volt a szitu, ugyanígy Tinderen, de mellettem állt a barátnőm, és segített túltenni magam azon, hogy nem, nem mi leszünk az álompáros. :D

Nagyon visszataszító volt, mikor írta barátnőmnek (Nem tudta kivel beszél), hogy egy kis szexért átugrálna abba a városba ahol lakik. Össze-vissza kamuzott, csak azért, hogy megkaphassa a leendő "áldozatát". Erre már nem lehet mit mondani. Ne hagyd magad kérdező, hogy az érzelmeid befolyásoljanak!! Mindig olyan emberrel tervezz, akivel később egy új életet is közösen fel tudtok nevelni. Sok kört spórolsz meg magadnak!!!! ;) :) Tudom nagyon nehéz, mert érzelmileg megfog, de ha van barátnőd beszéld ki magad róla, és felejtsd el!!! El nem bírom képzelni, férfiakat így élni, lyukról lyukra, ez nem egészséges, feltételezem, egy tárgyként láthat, míg te az összes érzelmed (erkölcsi tartásod odaadod neki). Na igen, talán ez fáj a legjobban az egészben. :D :(((( De próbálj meg ebből mihamarabb kijönni, mert itt csak te sérülsz, ő már eleve sérült...

2020. aug. 4. 00:07
 19/20 anonim ***** válasza:
A kérdező épp most lett alfaözvegy:) Álompais oké, csak épp még 2-3 csajt dug rajtad kívül. Két gond van: Ilyen pasi után nehéz lesz visszaszokni az átlag, rendes fickókra. A másik, hogy nem is fogod ettől lentebb adni, így jó úton vagy ahhoz, hogy folyamatosan alfahímek 3. vagy 4. nője legyél. A végállomás 40 évesen acskákkal körülvéve, család nélkül.
2020. aug. 4. 09:28
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy kérdés ahol a nők és a férfiak egyetértenek... :D
2020. aug. 4. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!