Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki nem szereti a bújós/ölelgetős pasikat?
Figyelt kérdés
A nők milyen arányban szerethetik / nem szerethetik az ilyent?2020. aug. 2. 00:03
11/14 anonim válasza:
Én nekem ez fontos és szeretem is de van egy határ amin túl picit sok.
Az előző párom nagyon túlzásba vitte. Mert ez állandó volt, kicsit ilyen fojtó volt már.
A jelenlegi viszont nagyon minimálisan csinálja nem igényli O annyira.
Valahol a kettő között kéne lennie a számomra teljesen tökéletesnek.
De ez annyira egy függő amúgy. Nehéz megmondani
12/14 anonim válasza:
Ha szeretem az illetőt,akkor szeretem ha ölelget,bújik hozzám,ha nem szeretem a pasit,akkor idegesit ez.
13/14 anonim válasza:
Én sem szeretem a bújást, néha oké de alapvetően nem vagyok oda a testi kontaktusért.
14/14 anonim válasza:
Napi egy két puszi, öleles az jó mert az érintés is hozzá tartozik egy kapcsolathoz, de nekem szükségem van a szabad térre, és nagyon idegesitene, ha mikor mondjuk pihenek, teszek veszek, elmerülök valamiben, akkor odajönne és ölelgetne puszilgatna a férjem. A kézen fogva setalas is kényelmetlen nekem.
Szerintrm ez is olyan dolog, amiben jó ha egyeznek az igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!