Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki nem szereti a bújós/ölelgetős pasikat?
Nagyon sok ilyen nővel találkoztam már. Ezért biztos, hogy le fognak pontozni és sokan nem fognak vele egyetérteni, de én úgy tapasztaltam, hogy sokszor a nőknek ebből elegük lesz és egy idő után macera nekik, ha a párjuk bújni és szeretgetni, ölelgetni akarják őket. Bár nyilván, ha elér egy egészségtelen mértéket akkor ez érthető, de alapvetően én inkább azt mondanám, hogy sokkal kisebb arányban igénylik, mint amennyit az igényelne aki feltesz egy ilyen kérdést.
Az egyik legnagyobb félelmem pont az ilyen dolgokból fakad.
Azt tapasztalom, hogy általában az szereti kevésbé a bújást, aki nem szereti eléggé a másikat. Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi.
Volt olyan, hogy nagyon szerettem valakit, bújtam volna hozzá például este elalvás előtt kicsit és eltolt, mert hogy nem szereti, nem az a fajta. Kiderült, csak velem nem szereti a bújást.
De fordítva is megesett már, amikor én nem tudtam viszonozni egy ember érzéseit és ő akart bújni én viszont azt mondtam nem vagyok az a fajta. Pedig csak vele nem akartam bújni.
Hát szerintem ez nagyon változó. Én imádok bújni, simogatni a másik kezét, hátát, csak rárakni a combjára a kezem, a vallára a fejem. Nagyon igénylem is ugyanezek, hogy kapjam és hogy adhassam is.
A mostani párom is ezzel fogott meg, hogy annyira finoman ölel, bújik, simogat, már az elejétől kb mindig. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!