Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért tiltja le valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tiltja le valaki a másikat?

Figyelt kérdés

Barátnőmnel kb 1 hónapja szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Nem volt egyszerű számomra, de nem tudtam mást tenni, elfogadtam a döntését. Ismerősök maradtunk facebookon és instagramon, nyilván láttuk egymás storyját instagramon a szakítás óta is. Most 1 hónap után letiltott instagramon, de bármi előjel nélkül. Nem lájkolgattam, nem kerestem, nem zaklattam. Nem igazán értem, hogy erre mi szükség volt. Én mindig úgy gondoltam, hogy egyrészt a tiltás nagyon gyerekes lépés, plusz, hogy valamilyen érzelem váltja ki, leginkább harag, sértődés vagy esetleg vágyakozás. Gondoltam arra, hogybiztos összejött valakivel és ezért tiltott, de szerintem ez sem indokolja ezt a lépést, mert lehet némítani a másikat vagy csak simán törölni..

Ti szoktatok letiltani másokat vagy tiltottak már le titeket? Bár szerintem a miértjét felesleges pedzegetni, valami nem oké nála :)

2020. júl. 30. 09:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#4 Az elrejtés még mindig hozzáférést enged a képekhez, tevékenységek láthatók, tudtok írni egymásnak. Szerintem nem kell humánosabbnak sem lenni. Letiltott, így nem érheted el, mert ő így szeretné. Ezért nem kell követni vetni rá. Az ő dolga, te már nem tudsz mit tenni. Sajnálom ha rosszul érint téged, idővel te is teljesen elfelejted.

2020. júl. 30. 11:33
 12/20 anonim válasza:
25%

Igen, jogában áll letiltania, de szerintem a srácnak is jogában áll ettől kicsit rosszul éreznie magát, a folyamat része. Nem zaklatta, nem kereste az exét, elég természetes emberi dolog, hogy azért nem teljesen közömbös neki és megnézte néha. Most erre nincs már lehetősége, hát egy kicsit gyászol. Na és?

Egyébként meg nem értem azt se, hogy miért lenne szabály, hogy meg kell szakítani minden kapcsolatot olyanokkal, akikkel korábban szexuális viszony volt. Ha egyik sem vágyik vissza, nem társul nehezteléssel, akkor miért ne lehetne jóban maradni?

Én több exemmel vagy randimmal is jóban vagyok, nem fáj senkinek. Minden megbeszélés kérdése.

2020. júl. 30. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Én letiltottam már egy csajt, mert játszadozott az erzeseimmel.

Azóta sem oldottam fel, látni sem akarom.

2020. júl. 30. 11:54
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Akkor lenne gyerekes, ha folyamatosan feloldja/tiltja le, vagy ok nélkül tiltotta le.
2020. júl. 30. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nincs semmi probléma a letiltással. Főleg ha abból indulok ki,hogy ha az exek látják,hogy ismét kapcsolatban van az illető és akkor állnak neki irogatni" megadod a számod,felhívnálak" , "de rég beszéltünk,mi újság veled,mit csinálsz mostanság" stb...Nem nem és nem kell írogatni,érdeklődni. Vége,nincs közös gyerek ergo semmi nincs ami miatt nekünk továbbra is bármiféle kontaktban kellene lennünk. Ez van. Az a kapcsolat le lett zárva,az újra pedig legyünk annyira tekintettel,hogy nem nyaljuk az ex sheggét sem instán sem messengeren sem sehol. Pont 😊
2020. júl. 31. 08:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy primitív gyáva viselkedés a letiltás még szakítás után is. Exem is letiltott..ez a viselkedés róla mond el valamit. Mennyire szeretett, mennyire voltam fontos egy olyan embernek aki képes így viselkedni.. szakítani lehet kulturált módon is. A letiltás a gyáva konfliktuskerülők módszere.
2024. jan. 4. 21:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy ember valódi jelleme akkor jön elő ha már nem fűzi semmi érdeke a másikhoz. Addig megy a jópofizás..az ember még sajnos elhiszi a sok maszlagot a kapcsolat alatt.
2024. jan. 4. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Aki letiltja a másikat valójában sose szerette..de még csak nem is tisztelte mint embert.
2024. jan. 4. 21:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Pont attól ocsmány az egész hogy aki ezt teszi a másikkal a legintimebb helyzetben volt vele egykoron. Akkor jó volt aztán miután a kapcsolatnak annyi le kell tiltani a másikat mintha soha nem is létezett volna.. ember számba sem kell venni több
2024. jan. 4. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehetne ember számba venni,ha nem élne vissza vele. De ahogy fentebb írtam én is,amikor az ex egyedül marad,mert kidobják és egyből keres, telefonszámot kér,talizni akar meg intim képeket küld annak ellenére,hogy látja,van párod/párja a másiknak,na akkor nyilván letiltom. Értetlen gyökerekkel nem foglalkozom. Elment a ló,kidobta, egyből kellene a szamár, hát nem. Nem vagyok senki megunt ám a fiók mélyéről előhúzható rongydarabja. És nem mellesleg tisztelem annyira a páromat,hogy nem foglalkozom exekkel,ezek sosem csupán érdeklődnek,mert annyira jó emberek.
2024. febr. 4. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!