Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért tiltja le valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért tiltja le valaki a másikat?

Figyelt kérdés

Barátnőmnel kb 1 hónapja szakítottunk, pontosabban ő szakított velem. Nem volt egyszerű számomra, de nem tudtam mást tenni, elfogadtam a döntését. Ismerősök maradtunk facebookon és instagramon, nyilván láttuk egymás storyját instagramon a szakítás óta is. Most 1 hónap után letiltott instagramon, de bármi előjel nélkül. Nem lájkolgattam, nem kerestem, nem zaklattam. Nem igazán értem, hogy erre mi szükség volt. Én mindig úgy gondoltam, hogy egyrészt a tiltás nagyon gyerekes lépés, plusz, hogy valamilyen érzelem váltja ki, leginkább harag, sértődés vagy esetleg vágyakozás. Gondoltam arra, hogybiztos összejött valakivel és ezért tiltott, de szerintem ez sem indokolja ezt a lépést, mert lehet némítani a másikat vagy csak simán törölni..

Ti szoktatok letiltani másokat vagy tiltottak már le titeket? Bár szerintem a miértjét felesleges pedzegetni, valami nem oké nála :)

2020. júl. 30. 09:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
30%
A nője/faszija tiltott le nem ő-a tudta és beleegyezése nélkül. Az ilyen kiderül mindig, ha az ember türelmes, és személyesen beszél a másik emberrel:D Ilyenkor jókat mosolyog az ember a nemlétező bajusza alatt:D
2020. júl. 30. 09:04
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem akarja, hogy nezegesd. Lehet ismerkedik valakivel.
2020. júl. 30. 09:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tiltani nem szoktam embereket, de törölni igen. Egyszerűen nem érdekelnek, nem akarom látni amiket posztolnak. Merre jár, mit eszik, milyen szép naplemente, stb. Vagy fordítva, nem akarom, hogy a másik lássa mi van velem. Ne legyen már semmi közünk egymáshoz az életben.
2020. júl. 30. 09:18
 4/20 A kérdező kommentje:
3# Igen ez érthető, de ennek van hunánusabb módja is. Pl elrejteni a storyt a másik elől, némítani a másikat és akkor nem làtom a dolgait vagy csak simán törölni. Nem haragban váltunk el, így a tiltást, pláne ennyi idő után abszolút nem tartom szükségesnek. Ráadásul csak instán, fbn nem :)
2020. júl. 30. 09:24
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Meg akart szabadulni tőled. Nem kell cirkuszolni, ha a másik kitilt a magánéletéből, főleg ha csak egy ex vagy. Én sem vadidegen hülyékkel osztom meg az életem, tekintve, hogy visszaélhetnek a képeimmel, felkutathatnak és zaklathatnak otthon, munkahelyen bárkit manapság, mert a rendőrség a zaklatási ügyeket nem veszi komolyan. És igen, az is zaklatás, ha cikázol a háza előtt autóval és lesegeted az ablakot.
2020. júl. 30. 09:33
 6/20 anonim ***** válasza:
57%

Már miért lenne gyerekes dolog tiltani valakit, akivel szakítottunk?!!!!

Szakítottatok. Nincs közötök többé egymáshoz. Te már a múlt vagy. Kész, egy lezárt része az életének. Mégis mi a ******-ért kellene, hogy bármelyik közösségi oldalon lássátok egymást!?

A tiltás nemhogy nem gyerekes, hanem egy kötelező lépés a szakítás után.

Most komolyan, ha én ismerkedek egy nővel, ELVÁROM, hogy tiszta lapot kapjak. Ne befolyásolják a korábbi kapcsolatai. A tiltás lényegében egy jelzés a következő kapcsolata felé. Hogy tiszteli a következő potenciális partnert, és valóban készen áll az új kapcsolatra.

Csak ezt a kis érzékeny önző lelketek nem tudja megemészteni.

2020. júl. 30. 09:37
 7/20 A kérdező kommentje:

5# Elég ingerültre sikeredett a válaszod, gondolom rossz tapasztalat :)

Se nem cirkuszolok, se nem zaklatom. Hetek óta nem beszéltünk, még próbát sem tettem rá. A ház előtt autózást meg pláne nem értem hogy jön ide :D

Egyszerűen csak nem értem, hogy sok embernek mi jár a fejében, hogy kvázi természetes lett a másik tiltása ok nélkül és erre sok ember csak megvonja a vállát, hogy hát miért akadok fenn ezen. Szerintem hihetetlenül gyerekes módja ez a “menekülésnek”.

2020. júl. 30. 09:43
 8/20 anonim válasza:
15%

Szerintem jogos, hogy ez rosszul esik, és én sem gondolom evidensnek a tiltást. Sosem értettem, hogy az emberek navy százalékának nem megy kulturáltan a szétválás.

De valószínűleg igen, ismerkedik, találkozik valaki újjal és nem szeretné, hogy te ezt az új életet lásd. Az is lehet, hogy kíméletből.

2020. júl. 30. 09:47
 9/20 anonim ***** válasza:
#7 nem kell ezt túlmisztifikálni. Ez csak facebook meg instagram. Akinek van esze, magasról lexarja. Inkább menj és ültess egy fát!
2020. júl. 30. 09:49
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, ezzel tökéletesen igazoltál engem.

Ingerült választ a hülyeségek váltanak ki.

Egyszerűbben fogalmazva, hogy megértse mindenki:

Az ember ne ápoljon semmilyen kapcsolatot olyannal, akivel korábban szexuálisan érintkezett. Se élőben, se interneten, SEHOL.

Az egyetlen megengedhető kivétel, ha gyerek van, de ez már tényleg egyértelmű.

Az exed jól cselekedett. Javasolnám neked is, hogy próbálj meg felnőtt emberként továbblépni, ne pedig ilyen sértődött gyerekként kezeld a helyzetet.

Magamról pedig annyit, hogy én minden exemet tiltottam, pont emiatt. Már nem velem van, csináljon, amit akar, semmi közöm hozzá.

28 éves férfi vagyok.

2020. júl. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!