Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz mindeki hülyének, ha ezt megosztom vele?
Az a furcsa, hogy ennyire ki vagy hegyezve a témára. Hogy csak ilyen férfi jöhet szóba nálad, ha valaki nem volt börtönben, az kizáró ok. Olyan a dolog, mint valami fétis.
Engem is érdekel a téma, de ezt az érdeklődésem bőven kielégíti a rengeteg börtönviselt youtuber, aki videókat készít a saját tapasztalatairól, a bűnöző életről, a börtönről és a társadalomba való visszailleszkedésről x év után. Ha megismerkednék valakivel, aki mindenben megfelelne, de kiderülne, hogy x évvel ezelőtt börtönben volt, akkor nem feltétlenül utasítanám el, de egyáltalán nem kritérium ismerkedésnél, hogy valaki börtönviselt legyen.
Egyáltalán nem fontos, hogy ismertebb embet legyen, mint például Kaiser Ede. A Blikket meg nem tekintem hiteles információforrásnak és nem is szeretném, ha ilyen formában hoznának össze valakivel egy szaftos címlaptörténetet kreálva.
Eddig csak nem börtönviselt férfiakkal voltam kapcsolatban, nem kizáró ok az, ha valaki nem volt börtönben. Csak szeretnék egyszer egy ilyen férfival is megismerkedni, azt sem bánom, ha nem lesz belőle kapcsolat, csak jó viszony.
Ez fura, mert pár éve nekem is volt egy ilyen furcsa vonzalmam.
Húhh börtönviselt rosszfiú aki már kijött és már hibátlan és engem hercegnőként kezel.
Nem értem miért vágyakoztam ilyen után és ahogy elnézem te se tudod, téged ez miért izgat.
A valóságban valószínűleg nem így lenne. Ilyen helyen okkal vannak éveket emberek.
Szerintem kamu kérdés, amit Ayse Gülec illetett. Ő ugyanis mostanában rabokkal levelezget, és ennek elég nagy felhangja lett a neten.
Ha komoly, akkor vállalj munkát börtönben, de nem tudom, mire jó ez. Magát Aysét amúgy kedvelem, de az, hogy a bűnözőkre bukik valaki, elég érdekes személyiségjegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!