Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért néz mindeki hülyének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz mindeki hülyének, ha ezt megosztom vele?

Figyelt kérdés
Ismerőseim többsége szerint átlagon felüli intellektussal rendelkezem, emiatt is furcsállják a vágyamat. Ami történtesen az, hogy egy korábban pár évet vagy akár évtizedet börtönben ült férfival ismerjedjek meg és alakítsak ki bizalmasabb kapcsolatot. A másik gond ezzel, hogy nem igazán tudom hol tudnék ilyen férfiakat találni, hiszen a bűnügyi adatok nem nyilvánosak. Kérném, hogy aki trollkodni akar, az ne az én kérdésem alatt élje ki efféle vágyát!
2020. júl. 29. 13:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
39%

Azért, mert ok nélkül nincs okozat. És pontosan tudják, hogy okkal akarsz megismerkedni egy olyan emberrel aki előtt a bűnözővilág nem ismeretlen és akit eszközként akarsz, egy már tervezett ügyedhez felhasználni, hogy ő vigye el a balhét helyetted. Ezért.

Mindenkit le lehet nézni, főleg egy nárcisztikus embernek, de nem mindenki olyan hülye, hogy ne látna át ennyire kézenfekvő dolgon keresztül.

2020. júl. 29. 13:15
 2/29 A kérdező kommentje:
Semmilyen büntetendő cselekményt nem akarok véghezvinni, pusztán a lelkiviláguk, gondolkodásmódjuk, társadalomba való visszailleszkedésük érdekel.
2020. júl. 29. 13:19
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Én is furcsállom, gyakorlatilag betegesnek tartom a vágyadat, de a megvalósításra adnék tippet.

Látogatási időben odamész egy börtön elé, és figyeled az onnan kijövő embereket. Ha idősebb nő jön ki, esélyes, hogy a gyerekét látogatta bent. Megszólítod, elmondod neki, mit akarsz. Aztán vagy alakul valami vagy nem.

Ha nehezedre esik idegeneket megszólítani, akkor a másik lehetőség, hogy levelet írsz a börtönparancsnoknak, hogy ismerkedni szeretnél ilyen emberrel. Kéred, olyannak adja meg az elérhetőségedet, aki nemsokára szabadul és nincs párja. Biztos elcsodálkoznak a kéréseden, de ha te adsz elérhetőséget (leginkább postai levelezési címet), akkor lehet, hogy odaadják valakinek. Azzal te nem tudsz visszaélni, legföljebb magadat sodrod veszélybe, de hát felnőtt ember vagy. (E-mail címet és telefonszámot fölösleges megadnod, mert úgy nem tudnak veled a börtönből kommunikálni.)

2020. júl. 29. 13:20
 4/29 anonim ***** válasza:
55%

2-re:

Ja, azt gondoltam, párkapcsolatot akarsz. (3-as voltam.)

2020. júl. 29. 13:21
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert az emberek többsége arra vágyik, hogy egy kedves, rendes, becsületes, tisztelettudó stb. ember legyen mellette. Aki évtizedekig börtönben van, az élet ellenes bűncselekményt hajtott végre, abban nem igazán érthető mi vonzó van számodra.
2020. júl. 29. 13:22
 6/29 A kérdező kommentje:
Börtönből már szabadult, korábban ült férfiakkal szeretnék ismerkedni, nem még szabadságvesztésüket töltőkkel. Elsődkegesen a korábbi válaszomban említettek miatt, de kölcsönös vonzalom esetén nem zárkózom el párkapcsolat kialakításától sem.
2020. júl. 29. 13:26
 7/29 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy mindenkinek jár egy második esély, aki leülte a büntetesét, az megbűnhődött az elkövetett cselekmènyeiért.
2020. júl. 29. 13:27
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint valami vonz ebben. Szeretnél alárendelt lenni? Vagy legalábbis valamilyen szinten félni tőle? Erre felizgulsz?
2020. júl. 29. 13:28
 9/29 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok alárendelt és nem is szeretnék, az egalitáriánus viszonyban hiszek. Nem félnék tőle.
2020. júl. 29. 13:29
 10/29 anonim ***** válasza:
Az utolsó kérdésre nem válaszoltál, felizgulsz erre?
2020. júl. 29. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!