Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért néz mindeki hülyének,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz mindeki hülyének, ha ezt megosztom vele?

Figyelt kérdés
Ismerőseim többsége szerint átlagon felüli intellektussal rendelkezem, emiatt is furcsállják a vágyamat. Ami történtesen az, hogy egy korábban pár évet vagy akár évtizedet börtönben ült férfival ismerjedjek meg és alakítsak ki bizalmasabb kapcsolatot. A másik gond ezzel, hogy nem igazán tudom hol tudnék ilyen férfiakat találni, hiszen a bűnügyi adatok nem nyilvánosak. Kérném, hogy aki trollkodni akar, az ne az én kérdésem alatt élje ki efféle vágyát!
2020. júl. 29. 13:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem izgulok fel erre, semmilyen szexuális dolog nem köthető ehhez.
2020. júl. 29. 13:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Pedig aki már kijött, annak elemi érdeke, hogy a lehető legkevesebb szó essen arról, hogy ő már volt börtönben.

Sokkal inkább meg tudsz találni börtönből most szabadulókat.

Esetleg még úgy lehet, hogy szeretetszolgálatoknál vállalsz munkát, akik hajléktalanokkal, lecsúszott emberekkel foglalkoznak. Ott találkozhatsz ilyenekkel. De legtöbbje totális nyomorban fog élni, úgyhogy benned elsősorban az anyagi segítőt fogják látni.

2020. júl. 29. 13:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért néznek hülyének mert konkrétan netto hülyeség.

Nálad valami deviancia, amit mások nem tolerálnak.

Személy szerint is abban a pillanatban bannolnálak ismerkedéskor ahogy ez kiderül.

2020. júl. 29. 13:34
 14/29 A kérdező kommentje:
Olyannal szeretnék, aki vissza tudott illeszkedni a társadalomba és teljesen hétköznapi életet él, dolgozik.
2020. júl. 29. 13:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért is számít, hogy börtönviselt?

2020. júl. 29. 13:37
 16/29 anonim ***** válasza:
lehet levelezni rabokkal. Hogy hol, azt a google megmondja. Nekem nincs ilyen fétisem.
2020. júl. 29. 13:39
 17/29 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék egy ilyen férfival negismerkedni, szerintem nagyon tanulságos az a fejlődés, amin keresztülmennek, valamint a börtön jellemformáló ereje. Nem egy teljesen ismeretlen valakivel szeretnék levelezni, akivel ki tudja mikor láthatjuk egymást (látogatásra a csaladtagok szoktak menni).
2020. júl. 29. 13:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég érdekes kívánság. Én mondjuk tuti nem akarnék így ismerkedni valakivel direktben.

Amúgy meg valószínűleg sokan el sem mondják ezt neked hogy esetleg azok voltak főleg nem az elején.

[link]

Itt tudsz levelezni, ezt ismerem. Be tudod állítani azt is hogy nagyjából mikor szabadulnak és az alapján tudsz keresni. De amúgy szerintem elég fura dolog ez.

Magyarországon hogy van e ilyen azt nem tudom

2020. júl. 29. 13:51
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

17-re:

De ha valaki 10 éve ül és 2 hónap múlva szabadul, az miért nem jó neked? A börtön, amit alakított rajta, azt már megtette, nem az utolsó két hónap fogja megváltoztatni. Két hónapig leveleztek, utána meg élőben láthatod, milyen ember lett.

Vagy pl. keresd meg Kaiser Edét, talán nincs még párja. Ő ült vagy 18 évet (lehet, hogy rosszul emlékszem), de nem ölt meg senkit. Építőipari szakmája van, nagy reményekkel jött ki, hogy tud majd dolgozni és vissza tud illeszkedni. Reméljük, nem csúszott vissza a bűnbe.

Őt pedig szerintem úgy tudnád megtalálni, ha megkeresed a Blikk szerkesztőségét, akik valahogy meg tudták találni és interjút tudtak vele készíteni. Elképzelhető, hogy aki őt ismeri, az más hasonló emberekkel is össze tud hozni.

2020. júl. 29. 13:54
 20/29 A kérdező kommentje:
A linkelt oldalt ismerem, de kizárólag magyar férfiakkal szeretnék ilyen célból ismerkedni, nem fogok senkiért ilyen sokat utazni. Nem virtuális, hanem személyes kontaktust szeretnék.
2020. júl. 29. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!