Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy szeret csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy szeret csak fél elköteleződni?

Figyelt kérdés
Egy fiatalemberrel, már kb 8 hónapja randizgattunk, nagyon jól megértjük egymást, olyan, mintha a lelkitársamra találtam volna benne, szóval minden tökéletes. Nagyon megszerettem és mivel ő nem hozta fel a hányadán állunk kérdést, megtettem én. Elmondtam, hogy én szeretném, ha meglépnénk azt a lépést, hogy akkor hivatalosan is egy párként létzzünk. Ő azt mondta, hogy nem igazán szeretne most kapcsolatot, mert eddig mindig volt valakije és tapasztalni, élni akar, nem akarja magát lekötni. Nagy veszekedés lett ebből, mert minden arra utalt, hogy ebből egy szuper jó kapcsolat lesz és teljesen romantikus az egész a mai napig. A mai napig, mert a végén elmondtam neki, hogy én nem akarok valami olyannak a részese lenni, ahol nem vagyok szeretve, ahol egy vagyok a sok közül, mert nem erre vágyom. Egyébként nem volt más, és ebben egészen biztos vagyok. Mai napig nem hiszem, hogy lenne bárki, mert egyrészt nincs ideje rá, másrészt annak ellenére, hogy azt mondtam, hogy akkor itt van a vége és kész, ő ír, hív, keres. Gondoltam, hogy azért van ez így, mert azt reméli, hogy még néha azért összejövünk egy légyottra, de kezdek elbizonytalanodni ebben, mert úgy tűnik tényleg az érdekli hogy vagyok, mi van velem. Az egészségügyi állapotom nem a legjobb mostanság és ő folyton aggodalmaskodik. Én nem kerestem mióta volt az a beszélgetésünk (egy hónapja), de ő nem tágít. Konkrétan meg is kérdeztem, hogy miért csinálja ezt, és azt mondta, hogy mert érdekli, hogy mi van velem. Nem értem, mert nagyon édes most is és valami legbelül azt súgja, hogy nincs ennek még itt vége, hogy van jövőnk együtt, csak valami nagyon akadályozza őt ebben. Nem egy csajozós típus, egyáltalán nem az, éppen ezért nem tudom elhinni neki, hogy ő most azért nem akar engem, mert tapasztalni akar. Szerintetek?

2020. júl. 24. 18:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, közben írtál, most ténylegesen utolsó :) Nem rád gondoltam, hanem a 8-asra.

Egyébként azért nem érthető a dolog, mert elmondtam, határozottan, hogy nem akarok a barátja lenni, nem akarok semmit, ha kapcsolat nem lesz ebből, akkor itt most vége, mert 8 hónap az 8 hónap és bár nagyon szeretem és csodás vele minden, én nem teszem ki magam annak, hogy se veled se nélküled kapcsolatban legyek bárkivel is. Most mégis itt tartunk..

2020. júl. 24. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem szerelmes beléd, addig van veled, amíg meg nem találja a nagy Őt. Viszont addig is van valakije akivel dugni is tud és beszélgetni.

Igen, kicsit liba. Nem igazán van jövőtök. Te vagy a szamár a ló helyett.

2020. júl. 24. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
Furcsa emberek vannak, de szerintem a 12-es megírtam a tutit, én is így gondolom, szeret veled beszélgetni és szexelni, közben meg éli az életét, ahogy neki tetszik.
2020. júl. 24. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen alakok nagyon rosszul fognak járni egy nap...igazi férgek.
2020. júl. 24. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Naiv vagy meg es o el vele. De, itt szamit a korkulonbseg, te meg megvezetheto vagy... Az ilyenekbol tanulnak, jobb esetben.
2020. júl. 25. 08:10
 16/16 anonim ***** válasza:
14%
Itt mindenki olyan egyszerűnek látja a helyzetet, amit akkor se értenének és éreznének át, ha napokig gépelnél...ha te nem tudod a választ, akkor ők sem, szomorú, de igaz. Tudod miért mondom? Mert olyan, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést, ugyanezt éltem át és évekig tartott, valójában még most sem zártam le teljesen. És még egyidősek is vagyunk...
2020. aug. 2. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!