Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy szeret csak fél elköteleződni?
Figyelt kérdés
Egy fiatalemberrel, már kb 8 hónapja randizgattunk, nagyon jól megértjük egymást, olyan, mintha a lelkitársamra találtam volna benne, szóval minden tökéletes. Nagyon megszerettem és mivel ő nem hozta fel a hányadán állunk kérdést, megtettem én. Elmondtam, hogy én szeretném, ha meglépnénk azt a lépést, hogy akkor hivatalosan is egy párként létzzünk. Ő azt mondta, hogy nem igazán szeretne most kapcsolatot, mert eddig mindig volt valakije és tapasztalni, élni akar, nem akarja magát lekötni. Nagy veszekedés lett ebből, mert minden arra utalt, hogy ebből egy szuper jó kapcsolat lesz és teljesen romantikus az egész a mai napig. A mai napig, mert a végén elmondtam neki, hogy én nem akarok valami olyannak a részese lenni, ahol nem vagyok szeretve, ahol egy vagyok a sok közül, mert nem erre vágyom. Egyébként nem volt más, és ebben egészen biztos vagyok. Mai napig nem hiszem, hogy lenne bárki, mert egyrészt nincs ideje rá, másrészt annak ellenére, hogy azt mondtam, hogy akkor itt van a vége és kész, ő ír, hív, keres. Gondoltam, hogy azért van ez így, mert azt reméli, hogy még néha azért összejövünk egy légyottra, de kezdek elbizonytalanodni ebben, mert úgy tűnik tényleg az érdekli hogy vagyok, mi van velem. Az egészségügyi állapotom nem a legjobb mostanság és ő folyton aggodalmaskodik. Én nem kerestem mióta volt az a beszélgetésünk (egy hónapja), de ő nem tágít. Konkrétan meg is kérdeztem, hogy miért csinálja ezt, és azt mondta, hogy mert érdekli, hogy mi van velem. Nem értem, mert nagyon édes most is és valami legbelül azt súgja, hogy nincs ennek még itt vége, hogy van jövőnk együtt, csak valami nagyon akadályozza őt ebben. Nem egy csajozós típus, egyáltalán nem az, éppen ezért nem tudom elhinni neki, hogy ő most azért nem akar engem, mert tapasztalni akar. Szerintetek?2020. júl. 24. 18:14
1/16 anonim válasza:
Akkor tuti nem szerelmes beléd. Egyértelmű.
3/16 A kérdező kommentje:
21 vagyok, ő 29, de ez egyáltalán nem mérvadó ezesetben, mert többször beszéltünk róla.
2020. júl. 24. 18:28
4/16 anonim válasza:
Nem ismerem, de benne van a pakliban, hogy érez irántad. Annyira azonban nem szeret, hogy hozzon érted bizonyos áldozatokat. Így tényleg nincs jövője ennek, ha ő folyamatosan a kifogásokat keresi, miért nem lehettek együtt.
5/16 anonim válasza:
8 hónap? Mi barátnőmmel 5 hét után hivatalosan együtt voltunk.
6/16 anonim válasza:
Tiltsd le a francba és lépj tovább. Hidd el mindig ott lesz a sarkadban! (ha csak nem talál valaki mást, utána köddé fog válni és te érzed majd magad megalázottnak)
Undorító, hogy így jàtszadozik veled, játszadozzon mással!
7/16 anonim válasza:
Szeret veled beszélgetni, mert élvezi a társaságod, de nem akar tőled komoly kapcsolatot, mert nem vagy olyan vonzó, avagy valami hiányzik belőled. Elmondta őszintén, hogy nem akar tőled kapcsolatot, szerintem ne várj rá, hanem éld életed és keress olyan férfit, aki téged akar.
8/16 anonim válasza:
A pasi nem fél, sőt gátlástalan. Szédíti a liba fejed. Még, jó hogy nem kéred meg a kezét.
9/16 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok férfiként. Megmondta nem akar elköteleződni, nem akar kapcsolatot. Én ezért nem csapok veszekedést, mi értelme lenne?
Nem akar, tudomásul veszem, továbblépek , pont. Jobb ha te is ezt teszed, minél előbb annál jobb neked. Több időd marad megtalálni azt aki valóban téged akar.
10/16 A kérdező kommentje:
Elnézést, de nem hiszem,hogy bármi jogod van lelibázni, kedves utolsó. Nem ismersz, és őt sem ismered, úgyhogy kérlek, beszélj úgy, ahogy illik. Nem kérem meg a kezét, ahogy azt sem kértem, hogy legyen a pasim, csak elmondtam, hogy mire vágyom, ahogy ezt ennyi idő után teljesen normálisnak tartok. Ha liba lennék, akkor nem ez lenne a szituáció, mert egyáltalán nem keresem, sem emmi hasonló.
2020. júl. 24. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!