Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatba csak akkor éri meg belemenni, ha szerelmesek vagyunk?
Élethelyzettől függ. Van amikor muszáj belemenni.
De nem jó szerelem nélkül. Van akinek ne, létszükséglet, én még szexelni se tudok nélküle.
Nem minden szerelem ugyanolyan. Van pl. a mindent felemésztő kézremegős, és van a hazaértem szerelem. A fura, hogy sose hittem volna, hogy a kézremegős földindulóst át lehet élni 40 évesen. Meg voltam róla győződve, hogy a következő szerelem azért nem volt olyan, mert kinőttem belőle. Egész addig, amíg be nem mutattak neki.
Van szerelem.
De sok minden lehet akkor is probléma. Lehet a szerelmednek olyan szokásai vannak amivel soha nem tudnál együtt élni.
Én azt mondom egy olyan lányt kell keresni aki szimpatikus külsőleg is és belsőre is.
Tehát el tudod mondani róla, hogy na vele letudnám élni az életem mert tetszik és szeretem.
Nem a szerelmed de akkor is szeretheted.
Nincs 2 egyforma ember sem szerelem.
Ezek alapján te még kevés kapcsolatot élhettél meg,
És szerelem sincs mindig elsőre, van, hogy csak hetekkel később.
Attól függ , hogy belemész e, hogy mit érzel a másik iránt. Azért a vonzódás az nem árt ha megvan.
Szerintem igen, csak akkor érdemes a párkapcsolat, ha nagy a szerelem, mindkét fél részéről. Lehet, hogy néha máshogy hozza a sors, és néhányan belemennek, vagy bennmaradnak szerelem nélküli kapcsolatban. De nem olyan boldogok, nem éri meg.
Hányszor lehetünk egyáltalán szerelmesek? Nem tudom, de szerintem többször, nincs kifejezett limitje.
Minden szerelem ugyanolyan intenzív? Nem, nem. De bárhány évesen, bárhanyadik szerelem lehet a legintenzívebb.
A tinikori szerelem érzését felnőttkorban nem lehet újból átélni? Dehogyisnem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!