Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire igénylitek az ilyen szintű intimitást egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretek minden elmenéskor, hazajövetelkor és étkezés előtt csókolózni (nem gyors szájrapuszi). Igénylem, hogy séta közben fogjuk egymás kezét, néha álljunk meg egy hosszabb ölelésre. Otthon is szeretek úgy lenni, ha például mindketten el vagyunk foglalva valamivel, hogy valamilyen testrészünk (pl. hát, boka) összeérjen, együtt aludni szorosan összebújva szeretek. Autóban szeretem a másik térdére tenni a kezem, mikor állunk a lámpánál megsimogatni a kezét, tarkóját.2020. júl. 23. 13:05
21/25 anonim válasza:
Lassan 20 éve együtt,de nincs olyan nap, hogy ne ölelkeznénk, meg napi több kontaktus is van de mindketten ilyenek vagyunk.
22/25 A kérdező kommentje:
Ezt jó olvasni, remélem én is ilyen társat találok, akinek ez természetes és nem teherként éli meg.
2020. júl. 23. 17:51
23/25 anonim válasza:
étkezés előtt? nekem ez olyan undorító, állatias.
24/25 A kérdező kommentje:
Igen, így kívánunk egymásnak jó étvágyat. Szerintem semmi állatias nincs benne.
2020. júl. 24. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!