Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire igénylitek az ilyen szintű intimitást egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretek minden elmenéskor, hazajövetelkor és étkezés előtt csókolózni (nem gyors szájrapuszi). Igénylem, hogy séta közben fogjuk egymás kezét, néha álljunk meg egy hosszabb ölelésre. Otthon is szeretek úgy lenni, ha például mindketten el vagyunk foglalva valamivel, hogy valamilyen testrészünk (pl. hát, boka) összeérjen, együtt aludni szorosan összebújva szeretek. Autóban szeretem a másik térdére tenni a kezem, mikor állunk a lámpánál megsimogatni a kezét, tarkóját.2020. júl. 23. 13:05
11/25 A kérdező kommentje:
Éltem, 4 és fél éves kapcsolatban, szerencsére az akkori párom is ennyire szeretetigényes volt, mint én és egy percig sem volt teher, ez volt a természetes köztünk mindvégig.
2020. júl. 23. 13:47
12/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem sok lenne, de én introvertált vagyok.
13/25 A kérdező kommentje:
Akinek sok, az mit/mennyit igényel?
2020. júl. 23. 13:51
14/25 anonim válasza:
Engem egy idő után idegesítenél. Hazajönnél, és kötelező csók, amikor lehet nagy büdös a szád mert ott a fogaid között a marhapörkölt amit ebédeltél?
Meg a franc se akarna összebújva aludni, rohadt kényelmetlen. Vezetés közben meg szimplán zavarna ha feleslegesen birizgálsz állandóan.
15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyelek a szájhigiéniámra, napi 2-szer minimum fogat mosok, fogköztisztítót, szájvizet minden esetben használok, többször szoktam rágózni is. Ha a páromról van szó, akit nagyon szeretek, akkor egyáltalán nem zavat, hogy pl. hagymát evett előtte, akkor is kívánom vele a csókot és szeretném magamhoz minél közelebb érezni. Vezetés közben arra igyekszem ügyelni, hogy ne legyek zavaró, holt időben szerintem ennyi belefér.
2020. júl. 23. 14:23
16/25 anonim válasza:
Igazából ez nekem is picit sok, pedig én tapadós típus vagyok. Reggel, este csók, ha találkozunk, elköszönünk egymástól. Ölelkezések stb stb.. viszont, ha mással vagyunk elfoglalatoskodva, akkor max néha egy-egy puszi, amikor hoz egyikünk a másiknak egy pohár vizet, ilyesmi, ilyenkor van, hogy másik szobában is vagyunk, hogy tudjunk arra koncentrálni. De hát mind mások vagyunk. Te is és én is megtaláljuk azt, akivel így pont passzolunk. ☺
17/25 BeefEater válasza:
Én igénylem legöttbször.
Viszont sok nő aki ennyire igényli ezt ki akarja sajátítani a párját. Azt viszont egyáltalán nem igénylem.
18/25 anonim válasza:
Na és miért lett vége ennek a csodás kapcsolatnak, ahol négy és fél éven át naponta többször csókolóztatok?
19/25 A kérdező kommentje:
Ez nem tartozik szorosan a kérdéshez szerintem, de a távolság miatt, Portugaliába költözött a munkája miatt, azóta is ott él.
2020. júl. 23. 14:56
20/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisajátító, nem szabom meg, hogy csak x időpontban találkozhat a barátaival, nem ellenőrzöm mániákusan a telefonján az üzeneteket, chatet.
2020. júl. 23. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!