Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegyelljem magam a parom elott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegyelljem magam a parom elott?

Figyelt kérdés
Én feheres, barnas bőrű vagyok, a parom pedig full tejfehér. Es neki a penisze is feher, rozsaszines, az en puncim meg lilás. Kicsit szegyellem is magam, de o imad meg tokeletes vagyok szamara, de en megis sokszor amikor szexelunk szegyellem magam elotte, mert felek hogy csunya ott lent es nem tetszik neki vagy nem tudom. Nem vagyok elegedett magammal. Persze nekem semmi bajom az o peniszevel, en imadom meg minden. A seggem is szegyellem, mert strias, lefogytam, megnyult a borom es az ott maradt. Es azt is szegyellem. Meg az hogy a segglyukam is barnas es szegyellem a parom elott.. De ő szinte latott mar minden hogyan. De megis szegyellem magam elotte neha. Hogy tudnam ezt legyozni magamban, hogy ne legyek az?
2020. júl. 21. 11:13
 1/7 Lachesys ***** válasza:
100%

ez felnott parkapcsolatok kategoria? 😅😅😅

figyu te most a shegglikad szinen parazol. legyszi legyszi. hagyd abba. az emberek sokfele szinuek, meg kaukazusi rasszon belul is. van aki olyan mint a baratod aztan ha nap eri meg o lesz a fott rak. mi meg olyankor szep bronzbarnara sulunk. szerinted erdekli ot hogy milyen szinuek a kisajkaid??? uramgyerele...

2020. júl. 21. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ne szégyelld, ez butaság.
2020. júl. 21. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:

A baratom, pont olyan nyaron, mint egy főtt rák! De kerlek ne kotekedj.csak leirtam, amire valaszt kertem. Es kozepes jotanacsot adtal. Koszonom szepen!

2020. júl. 21. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Semmi szégyellni valód nincs.
2020. júl. 21. 12:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendezem magamban, es nem fogok ezen agyalni. Köszönöm szépen!
2020. júl. 21. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a baj hogy túlgondolod, próbálj meg egyszerűen tudatosan nem gondolni ezekre.
2020. júl. 21. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én elképzeltem ahogy a barátod beléd hatol és a szín kontraszt miatt tök szexi. Gondolj bele őt mennyire izgathatja mikor élőben látja mindezt. Ne agyalj butaságokon.

Kezdj el jobban bízni magadban. Én is sokszor elégedetlenkedek a fenekem a mellem vagy az egész testem miatt, de ha megtalálod mi az ami tetszik magadban akkor ki tudod emelni, és tudod jól használni.

2020. júl. 21. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!