Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegség miatt nagyon sovány vagyok, hogyan lehetne így
normális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
22 éves koromig elégedett voltam magammal, 2 évig edzettem ahhoz, hogy olyan alakom legyen, amire vágytam, aztán jött ez az undorító betegség és sajnos 58kgról lefogytam 44kgra, amivel szörnyen néztem ki. Crohn beteg vagyok, hiába szedek több gyógyszert is sajnos semmi esélyem a hízásra, 1,5 éve nem híztam egy dekát sem. Emellett az életminőségem is rossz, napi 3-5x nagyon megy a hasam, ami nyilván elég kiábrándító, főleg egy kapcsolat elején. Iszok nutridrinket, aminek köszönhetően az elején híztam 3kgot, illetve nem fogyok azóta, de semmivel sem jobb a helyzetem, 47kg vagyok már egy jó ideje. Mindenkitől megkapom, hogy úristen hogy nézek ki, mintha én nem tudnám, nem tudom mit gondolnak. Nincs semmi önbizalmam, utálok emberek közé menni és barátaim se nagyon vannak. Hogy lehetne mégis ezek ellenére kapcsolatom? Egészséges lányok is ritkán találnak normális párt, akkor nekem mennyi esélyem lenne? Van valaki hasonló helyzetben?
Vékony vagy, de azért ez még nem a világvége ilyen magassághoz. :)
Önbizalmat szerezz először, és ne az ilyen hulladék szabópéterektől.
2020. júl. 19. 23:10
4/18 A kérdező kommentje:
Nem a világvége persze, de 58kgval is vékony voltam, ez már egyenesen taszító, és sajnos nem csak én érzem így, többször is megkaptam már másoktól is. Úgy nézek ki 24 évesen, mint egy még fejlődésben lévő kislány. Volt már, hogy egyébként egy kifejezetten helyes srác próbálkozott így is, de aztán jött a szörnyű hasmenés, ami ellen nem tudok tenni semmit. Nem tudok egy normális programra sem elmenni, nehogy baj legyen. Kellemetlen és annyira szégyellem, hogy már nem is tudok emiatt természetesen viselkedni, és persze az sem segített, hogy a srác emiatt kiábrándult belőlem már a kapcsolatunk legelején, amit megértek, de nagyon rosszul esett.
2020. júl. 19. 23:18
5/18 anonim válasza:
Ne legyen emiatt kevés önbizalmad. Van aki kifejezetten kövére nőkre bukik és olyanok is vannak akik kifejezetten vékonyakra. Én pl. utóbbi kategóriába tartozom, az sem zavar ha szinte semmi melle nincs egy lánynak és baromi vékony mert nekem még az ilyen testalkatúak is be tudnak jönni. És nem hinném hogy én vagyok egyedül ilyen a világon. Tény hogy ez megnehezítheti a dolgod de nem jelenti azt hogy nincs esélyed normális kapcsolatra.
Ezen kívül szerintem a férfiak többségének a kövér testalkat taszítóbb mint a nagyon vékony testalkat, és mégis nézz körül milyen sok kövér embernek van párja. Szóval ne aggódj így is jól nézel ki :) csak meg kell találnod azt aki így szeret
2020. júl. 19. 23:19
6/18 anonim válasza:
Nem is a súllyal van a baj, hanem maga a Crohn nagyon megterhelő. Ismerek én is egy illetőt ezzel a betegséggel, gondolom a karantén is extra szívás volt neked is...
Ennek ellenére szerintem van esélyed abszolút ismerkedni! :)
Nyilván a betegséged nem túl esztétikus... De ez van, sokan vannak ezzel és párkapcsolatban vannak.
2020. júl. 19. 23:31
7/18 anonim válasza:
Hát en azt mondanam neked h felejtsd el az orvosokat es menj el egy normalis termeszetgyogyaszhoz! Nekem van olyan ismerosom aki szépen helyrerakta magat es jól is néz ki,pedig hasonlo tunetei voltak. Probald ki ezeket : zeomineral,papaya ital,probiotikum,gyogygomba,meg vizsgaltazsd ki magad szamitogeppel h van e etelintoleranciad. Ne az alakoddal foglalkozzal most,hanem az egeszsegeddel,hidd el szépen helyre jössz!
2020. júl. 20. 00:02
8/18 anonim válasza:
Tudom mit érzel, ne add fel. :/
2020. júl. 20. 05:39
9/18 anonim válasza:
Ételintolerancia tesztet én is ajánlom, de ne csak reklám alapján dönts, a gasztrós dokit kérdezd meg. Nekem colitisem volt kamaszkoromtól 10-15 évig, aztán kiderült, pár évig olyan gyógyszert kaptam, amitől rosszabbul voltam, aztán dokit váltottam, aztán tesztre is elmentem, hogy mit nem emésztek, arra kaptam újabb gyógyszert, azóta - vagy szintén 15 éve - tünetmentes, már nem kell gyulladáscsökkentő sem. De azért ez autoimmun, tehát genetikai, és a hormonok is nagyon befolyásolják, ha akarsz majd gyereket, erre számíthatsz.
2020. júl. 20. 06:12
10/18 anonim válasza:
Ez a súly nem olyan borzasztó, simán találhatsz valakit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!