Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes hogy tetszem neki vagy inkább csak belemagyarázom?
Egyetemen együtt HÖK-özünk a sráccal, először ő ült mellém és kezdtünk el beszélgetni. Aztán nem csak a gyűléseken keresett, hanem az egyetemen is. Előadásokra is együtt jártunk, és párszor haza is sétáltunk együtt. Nekem nagyon tetszik, nagyon figyelmes és közvetlen velem. Nem tudom eldönteni, hogy ő hogy van vele. Egyik délután négyen elmentünk golfozni, és első alkalmam volt, kezdő voltam,mondtam hogy ez nekem nem megy, akkor ő biztatott hogy jól csinálom. Egyszer megpályáztam egy delegációt és jólesett hogy vacsora közben vagy hat ember előtt mondta hogy engem tuti hogy beválasztanak mert nem mindenki csinálja olyan jól a feladatokat mint én. Több olyan eset volt, amikor kifejezte hogy bízik a tudásomban. Előadások alatt néha rajta szoktam kapni hogy néz, egyszer nem egymás mellé ültünk, aznap én kiöltöztem, mert fontos eseményem volt, és a távolból rajtakaptam hogy többször hosszasan nézett. Egyébként a neten is rám keresett xD. Viszont mikor kiderült hogy valamelyik srácnak bejövök, akkor nem volt nagyon elkeseredve. Amikor az új hajam cikizték, akkor is mondta hogy ne foglalkozzak velük. Többször meg is érintett a karomon. Szerintetek?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!