Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek lehetnek jelek, utalások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lehetnek jelek, utalások vagy csak én akarom belemagyarázni?

Figyelt kérdés

Lányként tetszik egy másik lány, barátok vagyunk, sokat vagyunk együtt, mostanában még többet. Múltkor a baráti társaságunkkal voltunk házibuliban, ahova ő nem festette ki magát, viszont másnap kettesben találkoztunk, és nagyon szépre megcsinálta a szemét. Majd órákon keresztül sétáltunk és beszélgettünk, a végén pedig azt mondta, hogy ezt a kalandot egy férfival nem csinálta volna végig. A másik, hogy mondtam neki, hogy majd egyszer lehet megsajnál egy lány és randira hív, mire ő azt mondta, hogy sajnálatból senki ne hívja őt randira. Tehát nem a lányra helyezte a hangsúlyt.

Egyébként önmaga jövőképéről feleségként beszél...

2017. júl. 2. 07:41
 1/2 Bénabakter ***** válasza:
És akkor most mit is akarsz kérdezni?
2017. júl. 8. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Arra akartam volna rákérdezni, hogy a leírtak utalhatnak-e arra, hogy a lány a saját neméhez vonzódik?
2017. júl. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!