Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lehetnek annak a jelei, hogy tetszem a férfinek, vagy ez csak belemagyarázás? (Konkrét példák. )
- párszor már rajtakaptam, hogy megigazítja az öltözékét, mikor előttem megy, és pontosan tudja, hogy látom hátulról. Pl. feljebb húzza a nadrágját, vagy lejjebb a pulcsiját... Tudom, nem nagy dolog, de klasszikus jel, hogy a férfi "tollászkodik", még ha momentán csak ilyen kicsit is tud változtatni magán, hisz a lehető legjobb színben akar feltűnni egy olyan nő előtt, aki tetszik neki.
- ha mond valamit csak nekem, mikor asztalnál ülünk, akkor általában felém hajolva/dőlve mondja. Elvileg ez is lehet egyfajta ilyen jel, nem tudom.
- amikor egymáshoz szólunk, akkor szinte folyton a fejéhez nyúl. Vagy a hajába túr a tarkójánál, vagy az arcát megérinti valahogy... Másokkal ha szót vált, nincsenek ilyen mozdulatai. (Velem se mindig.) Elvileg ez is lehet ilyen jel.
- egyszer "megviccelt". Tudom, bárki ismerőst megviccelhet az ember, mégis arra kell gondolnom, szerintem max közeli haverját, vagy azt a nőt, aki tetszik neki, viccelne meg úgy, ahogy velem tette. Random ismerőst nem viccelne meg, pedig mi random ismerősök vagyunk (kivéve, ha tetszek neki).
Nem is tudom, most így hirtelen ennyi jut eszembe, mert a többi nagyon általános érvényű és kár lenne belemagyarázni, hogy azért, mert tetszem neki. Ha hülyeség, nyugodtan mondjátok meg, de szerintem ezen jelekből végül is elképzelhető, hogy tetszem neki valamennyire...
Vagy tudtok más, megbízhatóbb jeleket, amiket keressek benne, amikből kiderül, tetszem-e neki vagy nem?
Szerintem ezek a dolgok amiket felsoroltál ilyen kamaszos jellegű belenagyarázások.
Ezzel nem azt mondom hogy nem jössze be neki de az hogy feljebb húzza a nadrágját az szerintem hülyeség hogy miattad.
Én meg a hajtúrást sem feltétlen venném annak mert ha jobban belegondolsz mi nők is gyakran tesszük, (én legalabbis rendszeresen) minden hátsó szándék nélkül, igazításképp.
Az amit kommentbe írtál hogy mondjuk nagyon néz lehet egy jel. Főleg ha hirtelen elkapja a tekintetét amikor ránézel. És ezt mondjuk nem egyszer, hanem sokszor.
De szerintem is azzal többre mész ha beszélgetsz vele. Úgy könnyebben kiderítheted.
Talán.
De kommunikáció és konkrét lépések nélkül nincs értelme foglalkozni vele.
Viszont ha neked tetszik, akkor te is kezdeményezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!