Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jel, amiből látod, hogy egy adott pár tagjai lefeküdtek egymással? Vannak a szexnek jelei?
A jel alatt olyanokat értek például, hogy: nyilvánosan sokkal jobban összebújva léteznek, jobban mosolyognak egymásra, megváltozik a beszédük, hasonló külső szemmel észlelhető dolgok. Nem egy gyerekre gondolok, 9 hónap múlva. :D
Ti ezt valamiből le tudjátok szűrni esetleg?
Gumit vásárolnak a Tescoban. :'D
Szerintem semmi jele sincs. Hacsak nem írták ki a homlokukra.
Két divatos szőke megy a liftben:
- De ki vagy nyalva!
mire a másik:
- Jézusom, ennyire látszik?
(mégis, mint gondolsz, honnan derülne ki? Vannak emberek akik szex nélkül is egyfolytában olyan pillantásokat vetnek, úgy viselkednek, mások meg hónapok óta reszelnek, és semmi nem látszik a kapcsolatukból kívülről)
"mint gondolsz, honnan derülne ki? " pont ezért tettem fel a kérdést :D
Nyilván nem lehet általánosítani, de a környezetemben volt olyan pár, akik kicsit zárkózottabban viselkedtek egymással nyilvánosan, visszafogott érintések voltak csak közöttük, aztán egyik napról a másikra meg már össze voltak ragadva szinte, egymásba karolva sétálgattak, nevetgéltek mindenen... szóval náluk sejthető volt. :)
"egy szerelmes páron pl látszik."
Igen... a szerelem!
De nem az, hogy voltak e már együtt vagy sem
"Akkor minek kérdezed??" :DDD
Mondjuk kíváncsi voltam a tapasztalatokra a témával kapcsolatban?!
Ha jól tudom, kérdezésre van az oldal és nem indokolatlan kötekedésre, de javíts ki, ha tévednék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!