Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a barátom vagy miez miert kapott ilyen üzenetet?
Ma az ő gépet használtam ő tudott róla megengedte. És ő neki fb jelszava elvan mentve ha kap üzenetet jobb alsó sarokban kiírja és pont meglattam. Nem mertem elolvasni miket írtak mert bejott a barátom a szobába de azt írta neki egy lány hogy: majd máskor ❤️
Ezt mire irhatta? Nem értem.
Ennél tisztább buktát hogyan akarsz még? :D
Gondolom a beszélgetési előzmény az volt, hogy találkozunk? Most nem mert itthon van a barátnőm.
Én innentől nem nagyon bíznék benne.
6-os vagy azért engedte a gépéhez, mert így akarta elmondani. Van aki gyáva elmondani a párjának, hogy megcsalta, vagy szakítani akar.
De amúgy 4-es, te tudsz a lány barátairól, a kérdező nem írta, hogy a pasijának vannak lány barátai.
De amúgy tényleg nem biztos hogy az amire a nagy többség gondol, de nagy a valószínűsége a pici szívecskével együtt.
Én a helyedben rákérdeznék.
Nem lehet, hogy a testvére írt neki? Bármi lehet, jobb lenne ha megemlítenéd neki, hogy a felugró ablakban megjelent az egyik fb üzenete, és kérdezz rá konkrétan. Ergo nem turkáltál, csak az engedélyével használtad a gépét, ahol neki az üzenetek felugró ablakban jelennek meg. Kérdezz rá, mint hogy itt kínlódsz.
Egyáltalán nem biztos, hogy megcsal.
Barátilag is egyre többen tesznek szivecskéket a mondandójuk mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!