Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézeget egy férfi eljegyzési gyűrűket, ha tudom hogy nem akar még eljegyzést?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy a párom eljegyzési gyűrűket nézett az utóbbi két hónapban.
De mi még nem élünk együtt rendesen (minden nap együtt alszunk de szülőkkel vagyunk).
Meg a gyűrű méretem se tudja, sose hordtam gyűrűt így nem tudhatja.
Ebből kifolyólag nem hinném hogy eljegyzést tervez, meg hát ez még nem is jött köztünk szóba. Gondolom tudnám, érezném hogy ha meg akarná kérni a kezem.
Mi más okból néz férfi eljegyzési gyűrűt? Vagy titkon szoktak ilyeneket nézni?
2020. júl. 12. 23:04
11/15 anonim válasza:
Azért csak tervezi ha régóta együtt vagytok és komoly a kapcsolatotok. Gondolom a lehetőségeket nézi, akár típusban, akár árfekvésben,hogy ne érje váratlanul ha oda kerül a sor.
12/15 anonim válasza:
Azt elfelejtettük megkérdezni hogy miòta is vagytok együtt?!
13/15 A kérdező kommentje:
Közel 3 éve, szóval már azért régen.
2020. júl. 13. 08:41
14/15 anonim válasza:
Akkor lehet "tervezi" vagy vàrta hogy, mondjad hogy hű de szèp, ez a köves vagy ez a mit tudom èn, milyen! Semmit nem lehet tudni. Hagyjad az olyan vàlaszokat akik azt ìrjàk hogy soha meg stb idiòta ìràsokat! Ők a mindenlàtòk! Bele làtnak a baràtod fejèbe! Csak irigykednek mert az ő baràtjuk nem jegyezte el őket. Mindenben a rosszat làtjàk olyanok mint a varjúk! Ez a pàrod döntèse nem a varjùkè! Ha ő biztos a dolgàban vèghez is viszi. Ha meg nem csak megnèzte hogy milyenek vannak. Nem lehet tudni.
15/15 A kérdező kommentje:
Eljegyeztek 🙂
2020. okt. 4. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!