Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nézeget egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézeget egy férfi eljegyzési gyűrűket, ha tudom hogy nem akar még eljegyzést?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy a párom eljegyzési gyűrűket nézett az utóbbi két hónapban.

De mi még nem élünk együtt rendesen (minden nap együtt alszunk de szülőkkel vagyunk).

Meg a gyűrű méretem se tudja, sose hordtam gyűrűt így nem tudhatja.

Ebből kifolyólag nem hinném hogy eljegyzést tervez, meg hát ez még nem is jött köztünk szóba. Gondolom tudnám, érezném hogy ha meg akarná kérni a kezem.

Mi más okból néz férfi eljegyzési gyűrűt? Vagy titkon szoktak ilyeneket nézni?

2020. júl. 12. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Etetés gyanánt. Természetesen úgy, hogy te is lásd, és várj. Türelemmel várj és nyugton maradj-úgy pár évig és ha nem jön be a kapcsi, akkor dobbant vagy dobbantasz te.

kb. ennyi.

2020. júl. 12. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

"Mennyire rohadt drágák ezek a vackok!" gondolja magában.

Szerintem ne láss ebbe többet, biztos valami ilyesmi csak.

2020. júl. 12. 23:07
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
1+ Aki valóban el akar jegyezni, azt te sosem fogod tudni előre, az mindig váratlanul fog bekövetkezni, mert olyan titokban fogja tartani, hogy még véletlenül se gyere rá.
2020. júl. 12. 23:07
 4/15 A kérdező kommentje:

Igen, épp ezért furcsa.

De én sose mondtam neki, tehát nem értem minek néz egyáltalán.

Mondtam neki hogy nem egy gyűrű számít a Kapcsolatba. Tehát nem is kell etetni mivel, én el vagyok így.

2020. júl. 12. 23:12
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
4 Ez hozzátartozik az adott férfi előadásához, amit eleinte nyújt, te meg mint kacsa a nokedlit kajálod be:D Nem laktál még jól?
2020. júl. 12. 23:14
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Honnan veszed, hogy neked nézte?
2020. júl. 12. 23:17
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinek.

Házas az összes barátja vagy épp szingli.

Az meg tuti hogy nem csal meg.

2020. júl. 12. 23:19
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Arra még nem gondoltál, hogy nem biztos, hogy téged akar eljegyezni?
2020. júl. 12. 23:34
 9/15 A kérdező kommentje:

😂

Mivel mindig együtt vagyunk így esélytelen, hogy legyen más nője.

2020. júl. 12. 23:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A sajat parom olyan, hogy orakig el tud molyolni az interneten, meg azzal is, hogy az anyukajanak haloinget vagy inkontinencia betetet rendel.

Nem akarom kicsinyiteni a dolog jelentoseget, de nem olyan, aki gondolt a dologra, aztan beleveszett a keresesbe?

2020. júl. 13. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!