Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a csomagos futárba?
Facen bejelölt már korábban, aztán írt, hogy hoz aznap csomagot, és mikor kihozta, beszélgettünk szokásos módon, de utána nem beszéltünk facen tovább. Amit nem értek, mert csak azért, hogy csomagot hoz, biztos nem jelöl be és ír.. mert normál esetben egyszerűen hozza és kész, vagy felhív előtte.
El van mentve neki a számom, ezt is biztosan tudom, de csomagon kívül nem hívott még fel.
Lehet, hogy ő se mer lépni, pedig akarna? Én sem merek. Félek az egésztől, hogy csak kihasználna, meg hogy sokkal idősebb, és ha komolyabb kapcsolat is lenne, akkor nagyon kiakadna a környezetemben mindenki a kora miatt is, meg azért is, mert ő a futár. Én nem nézem le, kedvelem nagyon, és a korábbi barátom is "csak egy szakmunkás" volt, de pont ez vetett véget annak a kapcsolatnak, mert a családom nem viseli el, ha nem "hozzám illővel" vagyok. Szerintük csakis diplomás és úgyahogy gazdag ember jöhet szóba, aki ugyanolyan "rangú", mint a mi családunk. Szerintem hülyeség ez, de nem tudok velük vitatkozni.. talán majd csak akkor tehetek ez ellen bármit is, ha már nem velük élek és önálló életem van.
A neten nagyobb a választék és olcsóbb, ezért rendelek, persze tudom minimalizálni, de telejsen elkerülni nem fogom tudni. A legtöbb weboldalon sajnos csak ez a futárcég szállít, nincs más opció.
Ha nem találkozunk, csak ritkán, talán jobb lesz, de egyelőre találkozás nélkül is csak ő jár a fejemben. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!