Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a csomagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a csomagos futárba?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz hozza a csomagokat évek óta, megismertük már egymást, beszélgettünk többször, az utóbbi időben egyre többet. Most azon kaptam magam, hogy képes vagyok csak azért rendelni valamit, hogy újra jöjjön. Ha itt van és beszélünk, zavarba is jövök, csak nevetgélek, dülöngélve ácsorgok előtte és igazítgatom a hajam, kissé röhelyesnek is érzem magam, de önkéntelen cselekvések. Ha tudom, hogy csomagom jön, szebb ruhát veszek fel. Sokszor álmodozok, fantáziálok vele mostanság, egészen felizgulok a saját gondolataimra vele kapcsolatban. Nagyon vonzódok hozzá. Szerintem flörtöl velem, szerintem tetszek neki, de nem vagyok benne biztos. Az a baj, hogy azt sem tudom, mi ez, amit érzek. Volt már barátom, de irántuk sosem éreztem ilyesmit.
2020. júl. 10. 21:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Facen bejelölt már korábban, aztán írt, hogy hoz aznap csomagot, és mikor kihozta, beszélgettünk szokásos módon, de utána nem beszéltünk facen tovább. Amit nem értek, mert csak azért, hogy csomagot hoz, biztos nem jelöl be és ír.. mert normál esetben egyszerűen hozza és kész, vagy felhív előtte.

El van mentve neki a számom, ezt is biztosan tudom, de csomagon kívül nem hívott még fel.

Lehet, hogy ő se mer lépni, pedig akarna? Én sem merek. Félek az egésztől, hogy csak kihasználna, meg hogy sokkal idősebb, és ha komolyabb kapcsolat is lenne, akkor nagyon kiakadna a környezetemben mindenki a kora miatt is, meg azért is, mert ő a futár. Én nem nézem le, kedvelem nagyon, és a korábbi barátom is "csak egy szakmunkás" volt, de pont ez vetett véget annak a kapcsolatnak, mert a családom nem viseli el, ha nem "hozzám illővel" vagyok. Szerintük csakis diplomás és úgyahogy gazdag ember jöhet szóba, aki ugyanolyan "rangú", mint a mi családunk. Szerintem hülyeség ez, de nem tudok velük vitatkozni.. talán majd csak akkor tehetek ez ellen bármit is, ha már nem velük élek és önálló életem van.

2020. júl. 11. 11:04
 22/28 anonim ***** válasza:
Most végeztél, Neked sincs még diplomád. És honnan tudod,h a futárnak nincs? Ja,és ha nincs...18 évesen még nem potenciális férjalanyt keresel!
2020. júl. 11. 11:10
 23/28 A kérdező kommentje:
Nincs, de felvettek az egyetemre és haladok a diploma felé. A futárnak tudom, mi a végzettsége, beszélgettünk már többször, viszonylag sok mindent tudok róla. Olyan tipikus mindenfélét csinált már, szakmunkából szakmunkába állt, most futár. Csak érettségije van. Ez engem nem zavar, amennyiben értelmes, és ő az. De a családom nagyon zavarja és megkeserítenék az életünket, ha összejönnénk.. mint ahogy tették az előző barátommal is. Nem akarok megint csak harcolni velük, most végre tűrhetőbb a kapcsolatunk, mióta nincs barátom. Azt várom, hogy elköltözzek és a saját életem én irányíthassam, de az még több év.
2020. júl. 11. 11:17
 24/28 A kérdező kommentje:
*felvesznek.. nem hivatalos még, de igazából biztos, hogy felvesznek (és nem vagyok beképzelt meg elszállva magamtól, de ezt biztosan tudom).
2020. júl. 11. 11:20
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Akkor nincs más választásod,felejtsd el ezt a rangban családodba nem illő futárt. Akit még a kora miatt is kritizálnának a szüleid.
2020. júl. 11. 11:20
 26/28 A kérdező kommentje:
Hogyan felejtsek el valakit, aki iránt így érzek, mint még soha senki iránt? Elkerülni nem tudom, időnként muszáj rendelnem.
2020. júl. 11. 11:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj. Rendelj máshonnan,menj el vásárolni. Te írtad,h sokszor csak azért rendelsz,hogy lásd. Akkor kerüld el tudatosan a találkozást.
2020. júl. 11. 11:57
 28/28 A kérdező kommentje:

A neten nagyobb a választék és olcsóbb, ezért rendelek, persze tudom minimalizálni, de telejsen elkerülni nem fogom tudni. A legtöbb weboldalon sajnos csak ez a futárcég szállít, nincs más opció.

Ha nem találkozunk, csak ritkán, talán jobb lesz, de egyelőre találkozás nélkül is csak ő jár a fejemben. :(

2020. júl. 11. 12:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!