Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a csomagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a csomagos futárba?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz hozza a csomagokat évek óta, megismertük már egymást, beszélgettünk többször, az utóbbi időben egyre többet. Most azon kaptam magam, hogy képes vagyok csak azért rendelni valamit, hogy újra jöjjön. Ha itt van és beszélünk, zavarba is jövök, csak nevetgélek, dülöngélve ácsorgok előtte és igazítgatom a hajam, kissé röhelyesnek is érzem magam, de önkéntelen cselekvések. Ha tudom, hogy csomagom jön, szebb ruhát veszek fel. Sokszor álmodozok, fantáziálok vele mostanság, egészen felizgulok a saját gondolataimra vele kapcsolatban. Nagyon vonzódok hozzá. Szerintem flörtöl velem, szerintem tetszek neki, de nem vagyok benne biztos. Az a baj, hogy azt sem tudom, mi ez, amit érzek. Volt már barátom, de irántuk sosem éreztem ilyesmit.
2020. júl. 10. 21:47
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%
Valakire ráférne már egy alapos...........🙄
2020. júl. 10. 21:53
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész tudod hogy hangzik így kívülről?

Mintha te lennél a macskás nő a szomszédban, akit évek óta nem láttam kimenni az ajtón. Kb ennyire tűnsz elszigeteltnek a világtól.

2020. júl. 10. 21:54
 3/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszigetelve a világtól. 18 vagyok, most végeztem a gimiben, bár a korona miatt valóban kissé elszigetelődtem, nem volt suli, de amúgy suliba jártam, most diákmunkával dolgozom minden 2. nap, sokat vagyok emberek között. Minden hétvégét a barátaimmal töltök, beülünk iszogatni valahova stb. Most így nyáron viszonylag sokat utazgatunk is, főleg hétvégékre. Szóval szerintem teljesen normálisan élem az életem, sok emberrel találkozok, de egyikük iránt sem éreztem így. Két barátom volt eddig, mindkettővel két évet voltam együtt, elvoltunk emg minden, de ennyire egyikükre sem indultam be már az elején sem. Ezért nem értem, mi van velem. Ráadásul a futár sokkal idősebb is nálam.
2020. júl. 10. 22:00
 4/28 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne megkérdezni tőle, hogy lenne-e kedve valamit meginni veled, mint felesleges dolgokat rendelgetni.
2020. júl. 10. 22:01
 5/28 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem a futár fiúnak lenne kedve a 18 éves lányhoz 😉😉
2020. júl. 10. 22:03
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle úgy semmit. Mármint akarom, de közben mégsem akarom, mert minimum 10 évvel idősebb, meg mégiscsak ő a futár.
2020. júl. 10. 22:04
 7/28 anonim ***** válasza:
28%

A 28 éves mégiscsak ő a futár csávó tuti megszeretgetne egy hamvas 18 évest 😉😉

Hamvas vagy ugye??

2020. júl. 10. 22:06
 8/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudok parancsolni az érzelmeimnek. Lehet, hogy ő csak azt akarja, de én meg úgy érzem, azt sem bánnám, ha csak egyszer le akarna velem feküdni, annyira kívánom. De az eszemmel meg tudom, hogy nem szabad. De ha csak szexet akarna, akkor miért évek után fokozatosan kezd el velem beszélgetni és flörtölni?
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Csomag futár vagyok, nekem is van aki tetszik főleg 18 körül, de pár szóból nehéz kitalálni ki az akinek bejövök, vagy csak simán kedves.
 10/28 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha annyira tetszik, és látod hogy tetszel neki (leáll veled beszélgetni pedig neki időre kell menni máshova is) akkor egyszer kérdezd meg, hogy nincs-e kedve munka után elmenni egy kávéra veled. Azbis lehet hogy idősebbnek gondol téged, az is lehet csak flörtöl. De az is lehet hogy érdekled. Meg kell próbálni max nem lesz belőle semmi.
2020. júl. 10. 22:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!