Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a csomagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a csomagos futárba?

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz hozza a csomagokat évek óta, megismertük már egymást, beszélgettünk többször, az utóbbi időben egyre többet. Most azon kaptam magam, hogy képes vagyok csak azért rendelni valamit, hogy újra jöjjön. Ha itt van és beszélünk, zavarba is jövök, csak nevetgélek, dülöngélve ácsorgok előtte és igazítgatom a hajam, kissé röhelyesnek is érzem magam, de önkéntelen cselekvések. Ha tudom, hogy csomagom jön, szebb ruhát veszek fel. Sokszor álmodozok, fantáziálok vele mostanság, egészen felizgulok a saját gondolataimra vele kapcsolatban. Nagyon vonzódok hozzá. Szerintem flörtöl velem, szerintem tetszek neki, de nem vagyok benne biztos. Az a baj, hogy azt sem tudom, mi ez, amit érzek. Volt már barátom, de irántuk sosem éreztem ilyesmit.
2020. júl. 10. 21:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt találtok egymásra, én sírni fogok 🤗🤗
2020. júl. 10. 22:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem merném elhívni szerintem. Meg nem is akarom. Ahogy írtam, az eszemmel nem akarom, csak a szívemmel.
2020. júl. 10. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Rá kell repülnöd a futárra, ha elszalasztod tuti bánni fogod!!
2020. júl. 10. 22:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Lépj, ő nem fog, én se mernékF
2020. júl. 10. 22:15
 15/28 anonim ***** válasza:
84%

Figyi szép dolog de így első olvasatra te testileg vonzódsz hozzá azok alapján amiket leírtál.

Amúgy meg feleslegesen rendelsz csak azért hogy találkozhass vele, akkor nem lenne egyszerűbb valahogy cimbizned úgy vele, hogy munkán kívül? Mert a nagy szerelemtől elfogy a pénzed és a környezetedet sem kíméled ha olyan terméket veszel ami idő előtt a kukába landol újra nem hasznosítható formában.

Ha tényleg érdekled akkor lépne tippem szerint, mivel ugye tudja a telefonszámod is.

Azt is tudatosítanod kell, hogy munkája során egy nap több nővel is találkozik, magyarán x faluba Mari néni, y faluba Jolika, és így tovább lehet hogy szintén a rajongója. :)

Hogy ő kinek a rajongója ezt csak ő tudja, de az is lehet, hogy a barátnője rajongója, vagy a felesége és a gyereke rajongója, mert nem szólsz arról, hogy független-e.

Szerintem ez amit érzel testi vonzódás, és rajongás, kb. olyan mint a Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal című filmben.

A lány azt hitte szerelmes a színészbe , rajongott érte, minden álma ez a pasi volt, és nem vette észre azt aki igazán szerette, aki mindig mellette volt,a kollegája, ugyanúgy a filmbe is kb. 18 évesek voltak, a két kolléga, a lány is és a fiú is. Csak a randija után jött rá, hogy a srác szereti és rájött hogy ő is. Szóval ezt csak azért írom neked mert amúgy cuki amiket leírtál, egy 18 éves cuki felnőtt kislány beszámolója az őszinte rajongó érzéseiről, ne haragudj, hogy lekislányoztalak , de tényleg cuki hehe :) , őszinte naív érzések, csak ne vidd túlzásba, de először próbáld meg az érzéseidet elővenni, pro és kontra okot már írtál, 10 év, manapság már nem nagy korkülönbség, bár 18 évesen úgy hangzik igen, de tudod első körben azt kéne mérlegelned, hogy mióta ismered, és az alatt az idő alatt rendelésnél mikor oda adta a csomagot, megkérdezte-e, hogy volna-e kedved cimbizni vele, vagy volna-e kedved találkozni vele, vagy elmentheti-e a számod. Nehogy később szomorkodj emiatt, úgy a munka is nehéz.

Munkán kívül felhívott-e, ha nem volt mersze akkor személyesen ezt megkérdezni, hogy ne haragudj, hogy zavarlak és tényleg ne haragudj, hogy munkán kívül elmentettem a számod, de esetleg lenne kedved találkozni, ha nem megértem és eltávolítom a számod a mobilomból, következő rendelésednél meg is mutatom. Vagy x éve nem keresett ilyen formában a csomagszállításon kívül. Szóval amennyiben nem volt ilyen hívásod, akkor tudatosítanod kell magadban, hogy valószínűleg ő nem biztos hogy ugyanúgy érez irántad, nehogy idealizáld a férfit aki tetszik, de kívánom hogy legyen szerencséd, csak azt is mérlegelned kell, hogy lehet nem egyfelé néztek. Te kezded tippem szerint az egyetemet, főiskolát, gondolom vannak nagy terveid szakmailag, és kérdés hogy ő 28 évesen arra vágyik hogy várjon x évet, és nem arra hogy pár éven belül családja legyen. Tehát több kérdést kell mérlegelned akkor ha ő találkozót kér.

2020. júl. 10. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:
11-es lehet 14-es az. :'D
2020. júl. 10. 23:05
 17/28 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy a 9-es. :D
2020. júl. 10. 23:07
 18/28 anonim ***** válasza:
42%

Bár egyszer megnéznék egy ilyet ahol a rajongók állnak sorba a csomagjukat várva, szerintem ott egy-egy féltékeny tekintet lenne egy egy nő részéről. :'D

Elképzeltem, hogy egy mit sem sejtő menne a csomagért mire oda ugorna a rajongó, hogy az az enyém, és a csomagjára mutat, de a pasira néz. :'D

A másik meg, aki nem tudja hogy mi van, és miért néz minden nő úgy, mint Shrekből a macska és ő meg most kelt, és értetlenül csak kamillázna, félig ébredős fejjel, mert tanult éjszaka, és azt gondolná, hogy, neki amúgy is a csomagja nem hasonlít a többiekéhez, mivel szerves marha trágya. :'DDD!

És közbe elaléltan, de féltékeny szemekkel néznék a többiek ahogy az 50 kg-os vákuum csomagolt szerves marha trágyákat a házáig viszi a csávó. Hehe

Csak hogy próbáld egy picit poénosan is felfogni ezt, mert a leírtak alapján ennyi idő után, ha annyira tetszenél neki, akkor mindent megtenne azért, hogy minél előbb kontaktba kerüljön veled.

2020. júl. 10. 23:27
 19/28 anonim ***** válasza:

#12, mit akarsz az edzésről szerelmi ügyben.

Kínáló még egy kávéval, úgyse ér rá. De ha akar valamit tőled, majd felvet, hogy munka után...

Amúgy meg mi az, hogy csak egy futár?

Te még az se vagy.

2020. júl. 11. 10:32
 20/28 anonim ***** válasza:
Megnézted már a facén,gondolom! Fenn van? Van közös ismerősötök? Én is azt gondolom,h amennyiben független,bejössz Neki,már kezdeményezett volna. Sőt,akár nem függetlenként is...Nekem is van ilyen kedvencfutárom. Egy kétértelmű mondatot ejtettem el Előtte,este már rám írt. Mindketten kapcsolatban állunk,nem történt köztünk semmi az apró flörtön kívül.
2020. júl. 11. 10:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!