Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van ezzel a nővel kapcsolatban a munkatársam?
Figyelt kérdés
Munkatársam egy értelmes, kétdiplomás, nyelveket beszélő férfi. Én szintén, de ez a kérdésem szempontjából mellékes, nem azért kérdezem, mert össze akarok vele jönni vagy bármit is szeretnék tőle. Múlt szombaton volt egy céges rendezvény, melyre hozta magával a barátnőjét is, aki műkörmösént dolgozik (semmi bajom önmagában a műkörmösökkel!) és nem viccelek, 2 értelmes mondat nem hagyta el a száját, borzasztó kínosan vihorászott mindenen. Azt elismerem, hogy gyönyörű női szemmel is, de fogalmam sincs, hogy lehet egy ilyen nővel kapcsolatban egy teljesen mást képviselő férfi. Nem szeretném megbántani, mert jóban vagyunk, de nekem ez nagyon furcsa. Én biztos nem tudnék fordított esetben egy jól kinéző, de nem megfelelő értelmi szintű férfival összejönni.2020. júl. 10. 17:27
21/24 anonim válasza:
Írtad, hogy nagyon dekoratív, beszélgetni is biztos tud, lehet nem komoly témákról, de beszélőkéje biztos van, mivel nőkkel foglalkozik. Lehet a munkatársadnak egy dekoratív, egyszerű, nem világmegváltó, szorakoztató nő kell.
22/24 anonim válasza:
Kicsit ugy erzem, hogy a leanyzora mint no a masik nore vagy feltekeny..lehet csinosabb nalad, akkor rogton ertheto az ellenszenv. En is azt gondolom amugy, hogy nem lehet messzemeno kovetkezteteseket levonni egy raadasul szamara vadidegenekkel eltoltott este alkalmabol. Valoszinuleg ertelmes es lehet vele beszelgetni es nyilvan az ember ilyenkor nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel.. Ettol o meg nem buta. Amugy meg ha vidam, kellemes lány aki mindent megtesz a ferfiert es nem a karrierenek el akkor teljesen ertheto, hogy mit lat benne a kedves kollega.
23/24 anonim válasza:
Nagyon intelligens a kollégád ha a hülyeségeket beszélő barátnőjét mindenki előtt kijavítja! :( Az én párom is kétdiplomás vezető,nekem középfokú végzettségem van. Ő komolyabb,én csivitelősebb vagyok,de nem hülye. Kifejezetten szereti ha Vele megyek a kötwlező rendezvényekre is. A lexikális tudásom bizonyára alulmarad némely társasági körben, viszont közvetlen,barátságos, érdeklődő,figyelmes vagyok. Sosem szégyenkezett miattam,ahogy vélhetőleg a kollégád se teszi a barátnőjével,különben hosszabbtávon nem lenne Vele. Hozzáteszem: a mi kapcsolatunban én pl talpraesettebb,problémamegoldóbb vagyoj,ami a mindennapokban töbvet jelent - bár nagyra értékelem akinek van - egy diplománál.
24/24 anonim válasza:
Elég jól értesült és a világ dolgaiban jártass vagyok. Rengeteg témához hozzá tudok szólni, de volt nálam is, hpgy csak a baromság jött ki a számon és még le se tudtam magam állítani, van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!