Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért van ezzel a nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ezzel a nővel kapcsolatban a munkatársam?

Figyelt kérdés
Munkatársam egy értelmes, kétdiplomás, nyelveket beszélő férfi. Én szintén, de ez a kérdésem szempontjából mellékes, nem azért kérdezem, mert össze akarok vele jönni vagy bármit is szeretnék tőle. Múlt szombaton volt egy céges rendezvény, melyre hozta magával a barátnőjét is, aki műkörmösént dolgozik (semmi bajom önmagában a műkörmösökkel!) és nem viccelek, 2 értelmes mondat nem hagyta el a száját, borzasztó kínosan vihorászott mindenen. Azt elismerem, hogy gyönyörű női szemmel is, de fogalmam sincs, hogy lehet egy ilyen nővel kapcsolatban egy teljesen mást képviselő férfi. Nem szeretném megbántani, mert jóban vagyunk, de nekem ez nagyon furcsa. Én biztos nem tudnék fordított esetben egy jól kinéző, de nem megfelelő értelmi szintű férfival összejönni.
2020. júl. 10. 17:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

Te nő vagy, ő férfi. Téged nem lehet önmagában egy jó kinézettel "megvenni", ha mellette ott egy csomó hiányosság, probléma, egy férfit igen. Bármelyik férfit.

Nem véletlenül szoktam megjegyezni, hogy egy nő számára nincs nagyobb hátrány a rondaságnál... Ha szép, akkor már nyert ügye van, lehet mellette ostoba, tájékozatlan, humortalan, hisztis stb., mindent elnéznek neki. A rondaságot viszont soha, illetve ha mégis, annak nagyon durva ára van.

2020. júl. 10. 17:35
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
1000 más értéket képviselhet, ami a munkatársad számára vonzó. Pár óra alatt nem tudtad normálisan megismerni a csajt, meg ezek szerint a munkatársadat sem ismered csak felületesen.
2020. júl. 10. 17:38
 3/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudod, kije, partnere volt azon az estén.

Én voltam úgy társaságban fiúval, hogy csak akkor találkoztunk, se előtte, se utána. Ketten mentünk, nem mint pár, csak magammal hívtam.

2020. júl. 10. 17:44
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek másra van igénye egy párkapcsolatban. Van, aki nem a párjával akarja megélni a mély beszélgetéseket, és biztos vannak olyan tulajdonságai a nőnek, amik vonzóak a férfi számára, pl. kedves vagy csicsergős vagy jól főz, vagy éppen karakán, ki tudja.

Nem feltétlenül mindenben hasonlót keresünk. Én pl. eléggé háklis vagyok az öltözködésemre, és modernen, stílusosan öltözködöm, exem meg nagyon konzervatív, kevésbé stílusos típusú nagypapi style-ban nyomta, mégsem zavart.

2020. júl. 10. 17:56
 5/24 anonim ***** válasza:
34%

Mert a kollégád, mint én is, egészséges, hetero, férfiak vagyunk.

Nem kell okoskodó, diplomás csaj, hanem egy olyan, aki felnéz rám, "nem fejfájós", és NEKEM jó vele, és NEKEM megfelel.

Ez csak a nők becsípődése, hogy nektek magassportosDIPLOMÁSPÉNZES pasi kell.

2020. júl. 10. 17:58
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
5ös, azért az egészséges hetero férfiak között is van olyan, akinek fontos egy jó beszélgetés a nőjével, nemcsak a lepedőakrobatika. Ez nem nemfüggő, hanem személyiségfüggő.
2020. júl. 10. 18:02
 7/24 A kérdező kommentje:
Lassan 6 éve dolgozunk együtt, elég jól megismertem ezalatt, munka után is sokszor csinálunk közös programokat. Előző 2 barátnőjét is ismertem, szöges ellentétei voltak a mostaninak, ezért nem értem, hogy mi ez a pálfordulás. Biztosan a barátnője, mert úgy mutatta be, hogy ő itt XY, a barátnőm.
2020. júl. 10. 18:12
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Lehet, hogy pont azt szereti benne, hogy egyszerű, vidám és mindig mosolyt csal az arcára.

Ennek ellenére lehetséges, hogy más egy kimért, hideg, logikus, karrierista nő aki senkinek se szimpatikus.

Sose tudhatod kinek mi a jó.

2020. júl. 10. 18:13
 9/24 A kérdező kommentje:
Külső szemmel sem illenek egyáltalán össze, kínos volt hallgatni, hogy a munkatársam többször is kijavította őt, mikor oltári nagy marhaságot mondott. Nyilván nincs semmi jogom beleszólni a kapcsolatukba és semmiképp nem bántanám meg, de nagyon furcsa nekem az egész viszonyuk.
2020. júl. 10. 18:19
 10/24 anonim ***** válasza:
51%

7.-re.

Nekem volt egymás után 2 Audim. Most Mazda MX-5 kemény tetős kabriom van. Más szint a 2 márka, de most vagyok boldog a japánnal.

2020. júl. 10. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!