Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van ezzel a nővel kapcsolatban a munkatársam?
Te nő vagy, ő férfi. Téged nem lehet önmagában egy jó kinézettel "megvenni", ha mellette ott egy csomó hiányosság, probléma, egy férfit igen. Bármelyik férfit.
Nem véletlenül szoktam megjegyezni, hogy egy nő számára nincs nagyobb hátrány a rondaságnál... Ha szép, akkor már nyert ügye van, lehet mellette ostoba, tájékozatlan, humortalan, hisztis stb., mindent elnéznek neki. A rondaságot viszont soha, illetve ha mégis, annak nagyon durva ára van.
Nem tudod, kije, partnere volt azon az estén.
Én voltam úgy társaságban fiúval, hogy csak akkor találkoztunk, se előtte, se utána. Ketten mentünk, nem mint pár, csak magammal hívtam.
Mindenkinek másra van igénye egy párkapcsolatban. Van, aki nem a párjával akarja megélni a mély beszélgetéseket, és biztos vannak olyan tulajdonságai a nőnek, amik vonzóak a férfi számára, pl. kedves vagy csicsergős vagy jól főz, vagy éppen karakán, ki tudja.
Nem feltétlenül mindenben hasonlót keresünk. Én pl. eléggé háklis vagyok az öltözködésemre, és modernen, stílusosan öltözködöm, exem meg nagyon konzervatív, kevésbé stílusos típusú nagypapi style-ban nyomta, mégsem zavart.
Mert a kollégád, mint én is, egészséges, hetero, férfiak vagyunk.
Nem kell okoskodó, diplomás csaj, hanem egy olyan, aki felnéz rám, "nem fejfájós", és NEKEM jó vele, és NEKEM megfelel.
Ez csak a nők becsípődése, hogy nektek magassportosDIPLOMÁSPÉNZES pasi kell.
Lehet, hogy pont azt szereti benne, hogy egyszerű, vidám és mindig mosolyt csal az arcára.
Ennek ellenére lehetséges, hogy más egy kimért, hideg, logikus, karrierista nő aki senkinek se szimpatikus.
Sose tudhatod kinek mi a jó.
7.-re.
Nekem volt egymás után 2 Audim. Most Mazda MX-5 kemény tetős kabriom van. Más szint a 2 márka, de most vagyok boldog a japánnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!