Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért van ezzel a nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért van ezzel a nővel kapcsolatban a munkatársam?

Figyelt kérdés
Munkatársam egy értelmes, kétdiplomás, nyelveket beszélő férfi. Én szintén, de ez a kérdésem szempontjából mellékes, nem azért kérdezem, mert össze akarok vele jönni vagy bármit is szeretnék tőle. Múlt szombaton volt egy céges rendezvény, melyre hozta magával a barátnőjét is, aki műkörmösént dolgozik (semmi bajom önmagában a műkörmösökkel!) és nem viccelek, 2 értelmes mondat nem hagyta el a száját, borzasztó kínosan vihorászott mindenen. Azt elismerem, hogy gyönyörű női szemmel is, de fogalmam sincs, hogy lehet egy ilyen nővel kapcsolatban egy teljesen mást képviselő férfi. Nem szeretném megbántani, mert jóban vagyunk, de nekem ez nagyon furcsa. Én biztos nem tudnék fordított esetben egy jól kinéző, de nem megfelelő értelmi szintű férfival összejönni.
2020. júl. 10. 17:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, most mi zavar? Hogy neked nincs senkid, pláne nem ez a pasas?
2020. júl. 10. 18:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát most ha a barátod, mért nem beszélgetsz vele erről?
2020. júl. 10. 18:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Tévedsz, 3 éve vőlegényem van, boldog vagyok vele, írtam is a kérdésemben, hogy nem szeretnék tőle semmit. Közel áll hozzám, mint ember és szeretném, ha ő is valóban boldog lenne, mert megérdemli, de úgy érzem ez nem több egy puszta kirakatkapcsolatnál.
2020. júl. 10. 18:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktunk egymás párjáról, magánéletéről beszélgetni.
2020. júl. 10. 18:26
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Nem nagyon szoktunk egymás párjáról, magánéletéről beszélgetni."

Szóval, mint említettem, NEM ISMERED A CSÁVÓT, olyan mélységig legalábbis (egy egyszerű, kollegiális viszony van köztetek...), hogy lásd, neki miért ez a nő kell. Szeretnéd, ha valóban boldog lenne? Akkor akadj le a barátnőjéről.

2020. júl. 10. 18:39
 16/24 A kérdező kommentje:
A nem nagyon szoktunk egymás magánéletéről beszélni alatt azt értettem, hogy nem mindennapos téma köztünk, hogy mi van a pároddal, de azért alapdolgokat tudunk a másik társáról. A mostani lányról nem sokat tudok, igaz nem is nagyon kérdezgettem róla. Előző barátnőit ismertem, sokszor összejártunk hatan, nyaralni is mentünk közösen (mi a párjainkkal és még egy másik munkatársam és párja). Megmondom őszintén, hogy a mostani barátnőjével nem szívesen tartózkodnék napokig egy légtérben. Nemcsak én gondolom egyébként így, tőlem függetlenül ugyanezt mondta az említett másik munkatársam, aki történetesen férfi.
2020. júl. 10. 19:01
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, az a típus, ami a két korábbi nője, átcseszte.

Én is szembementem az exem típusával és a szöges ellentétét választottam, mert épp arra a lazaságra és könnyedségre volt szükségem. Yolo

2020. júl. 10. 19:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát... lehet, hogy amnéziásra lovagolja a csaj és ezzel kompenzálja, hogy agyilag faék.
2020. júl. 10. 20:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Féltékeny vagy, hogy a szipiszupi munkatársadnak barátnője van?

Egyébként simán lehet, hogy a csaj csak zavarban volt a sok idegen között, ezért beszélt össze-vissza. Néha én is ilyen vagyok sajnos, pedig nekem is van diplomám (ami egyáltalán nem számít, csak szerinted igen - én vagyok rá a példa).

2020. júl. 10. 20:38
 20/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok rá féltékeny, a munkatársam nem tetszik mint férfi. Meg tudom különböztetni azt, aki zavarban van és azt, aki hülyeségeket beszél, itt az utóbbiról volt szó. Egyáltalán nem azt akartam vele kifejezni, amire te következtettél. Arra utaltam vele, hogy egy tanult, intelligens férfiről van szó. Lehet valaki okos és széles látókörű diploma nélkül is, ismerek ilyen embereket is.
2020. júl. 10. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!