Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon rengeteg nő a tökéletes testet, arcot várja el a férfiaktól. Ha ez nem igazolódik be kepcsere során, szó nélkül eltűnnek.

Nézegettem egy netes oldalt, ahol találtam egy párról képet. A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú. Kitakartam az arcukat. Látszik, hogy a nő sportol valamit.

Ma a strandon is irgalmatlanul kövér, amorf csávókat láttam, néhányuk jó nőkkel voltak.

A valóságban nem azt látom, hogy a jó nők csak kigyúrt, jóképű, magas férfiakkal lennének. Csodálkoztam ezen a képen és ma a strandon látottakon is. Ki hazudik itt az egyenletben?

Mert közben volt már, hogy én is megkaptam itt, amikor arc nélküli képet tettem ki, hogy formátlan, edzetlen vagyok, amiért 190/98.5 vagyok, miközben rohadt sokat futok, bringázok, túrázok is, állandóan mozgásban vagyok, nehéz a csontozatom, egészséges étrenden élek évek óta. Kétlem, hogy a linkelt képen lévő férfi sportolna, hiszen akkor nem úgy nézne ki, mint egy jól lakott óvodás. S mégis milyen bombanője van.

[link]

Szóval szerintem jó, ha mindenki sportol valamit, de azt látom, nézhetsz ki lényegében úgy, mint egy telexart zsák, mert nem ez számít. Hm?

2020. júl. 6. 02:42
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinek hiszel, szerintem keversz valakivel. No mindegy.

#29: nem nem, nem csak egy nő kell, hanem A nő. De ha te olyan okos vagy, hogy mm-re pontosan körül tudnád írni, milyen férfi kell neked akkor, amikor még sosem találkoztál azzal, akivel utána már boldog tudnál lenni, akkor gratulálok. Van elképzelésem, nem is kevés, de ha elkezdem leírni, akkor pedig megkapom, hogy listával megyek ismerkedni és teljesíthetetlen elvárásaim vannak. Pedig nagyon nem azok, csak sajnos manapság az alap dolgok is hatalmas elvárásokként vannak minősítve. Hangsúlyozom, nem a küllemre értem ezt, hanem szemelyisegbeli jellemzőkre.

2020. júl. 6. 14:46
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom mit vagytok oda a pesti nőkkel meg a külföldi férfiakkal. Tinderen simán lehet ismerkedni tök normális lányokkal, akik átlagosak és normálisak. Nem vagyok egy jóképű srác de még így is van bőven alkalmam dumálni, ismerkedni velük, aztán ha nem jön össze akkor majd lesz másik.

Szerintem itt a fejekben van a gond.

2020. júl. 6. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!