Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)
Ezen az oldalon rengeteg nő a tökéletes testet, arcot várja el a férfiaktól. Ha ez nem igazolódik be kepcsere során, szó nélkül eltűnnek.
Nézegettem egy netes oldalt, ahol találtam egy párról képet. A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú. Kitakartam az arcukat. Látszik, hogy a nő sportol valamit.
Ma a strandon is irgalmatlanul kövér, amorf csávókat láttam, néhányuk jó nőkkel voltak.
A valóságban nem azt látom, hogy a jó nők csak kigyúrt, jóképű, magas férfiakkal lennének. Csodálkoztam ezen a képen és ma a strandon látottakon is. Ki hazudik itt az egyenletben?
Mert közben volt már, hogy én is megkaptam itt, amikor arc nélküli képet tettem ki, hogy formátlan, edzetlen vagyok, amiért 190/98.5 vagyok, miközben rohadt sokat futok, bringázok, túrázok is, állandóan mozgásban vagyok, nehéz a csontozatom, egészséges étrenden élek évek óta. Kétlem, hogy a linkelt képen lévő férfi sportolna, hiszen akkor nem úgy nézne ki, mint egy jól lakott óvodás. S mégis milyen bombanője van.
Szóval szerintem jó, ha mindenki sportol valamit, de azt látom, nézhetsz ki lényegében úgy, mint egy telexart zsák, mert nem ez számít. Hm?
12: hány centis combod van neked?
Ismerek pár extrém vékony lányt de nekik van combjuk, azért ez túlzás. :D
Nem tudom mi a kérdés, de válaszolok. Különbséget kell tenni az internetes ismerkedés és a valóság között.
Interneten csak a külső számít. Férfiak esetében biztosan. A nők nagyon erősen szűrnek külső alapján. Én hivatalosan is átlagos vagyok, mégis kb. 0 sikerem volt társkeresőn. A nők szerintem valamivel jobb helyzetben vannak interneten. Végül is ők kapnak egy tucat üzenetet naponta. Én 10 év alatt nem kaptam egy tucat üzenetet...
A valóságban viszont más a helyzet, ott a kevésbé jó pasiknak is megadatik az esély, feltéve, hogy megfelelő a személyiségük. Sok olyan sztorit hallani, hogy "fel sem figyeltem rá, amíg jobban össze nem ismerkedtünk". Szóval á nők ugyanúgy szűrnek külsőre a valóságban is, mint neten, csak ha mégis megismeritek egymást, valami átkattan az agyukban és van esély rá, hogy az embert látják az esetleg rondább test mögött.
Ezt a pasit most, rögtön, azonnal akarom ! :)
A csajt viheted .
Férfi vagyok de szerintem semmi gond nincs ezzel a férfival. A hajánál látszik hogy gondosan szét van választva a tetején, tehát foglalkozik vele. Szakálla is szépen rendben van tartva, tehát igényesnek, jó megjelenésűnek mondható. Viccen kívül a látható dolgok alapján egy nyers Chris Evans kategóriájú férfiról van szó némi felesleggel.
Te meg ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz hanem saját magaddal. Ez puszta matematika, lehet hogy a második csajnak fogsz tetszeni akivel randizol, de az is lehet hogy csak a tizenhatodiknak. A lényeg az hogy érezd jól magad, élvezd a randizást és ne legyél megkeseredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!