Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon rengeteg nő a tökéletes testet, arcot várja el a férfiaktól. Ha ez nem igazolódik be kepcsere során, szó nélkül eltűnnek.

Nézegettem egy netes oldalt, ahol találtam egy párról képet. A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú. Kitakartam az arcukat. Látszik, hogy a nő sportol valamit.

Ma a strandon is irgalmatlanul kövér, amorf csávókat láttam, néhányuk jó nőkkel voltak.

A valóságban nem azt látom, hogy a jó nők csak kigyúrt, jóképű, magas férfiakkal lennének. Csodálkoztam ezen a képen és ma a strandon látottakon is. Ki hazudik itt az egyenletben?

Mert közben volt már, hogy én is megkaptam itt, amikor arc nélküli képet tettem ki, hogy formátlan, edzetlen vagyok, amiért 190/98.5 vagyok, miközben rohadt sokat futok, bringázok, túrázok is, állandóan mozgásban vagyok, nehéz a csontozatom, egészséges étrenden élek évek óta. Kétlem, hogy a linkelt képen lévő férfi sportolna, hiszen akkor nem úgy nézne ki, mint egy jól lakott óvodás. S mégis milyen bombanője van.

[link]

Szóval szerintem jó, ha mindenki sportol valamit, de azt látom, nézhetsz ki lényegében úgy, mint egy telexart zsák, mert nem ez számít. Hm?

2020. júl. 6. 02:42
1 2 3 4
 11/32 Lazy Lover ***** válasza:
83%
Valszeg a csávó gazdag vagy csak a nő a macis férfiakat kedveli 100 oka lehet nem láttsz bele senki életébe geg....
2020. júl. 6. 06:15
 12/32 anonim ***** válasza:
31%
"Látszik, hogy a nő sportol valamit" WTF??? Nem akarok rosszindulatú lenni, de ennek a nőnek olyan vastag a karja, mint nekem a combom. És nagyon pubos a teste, te itt valahol nagyon el vagy tévedve.
2020. júl. 6. 06:53
 13/32 anonim ***** válasza:
88%

12: hány centis combod van neked?

Ismerek pár extrém vékony lányt de nekik van combjuk, azért ez túlzás. :D

2020. júl. 6. 07:33
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj, hogy úgy kezeled az embereket, mint a húspiacon lógó fél disznókat. Én elhiszem, hogy az ember először a külsőhöz vonzódik, de ez már nagyon túlzás.
2020. júl. 6. 08:07
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a pasi nem egy "telexart búvárruha", tök helyes a képen. De ez az én személyes ízlésem, nyilván nem kell vele egyetérteni. Viszont pont emiatt nem hazudik senki- nekem bejönnek a mackós pasik, másnak meg a perecfiúk tetszenek, a harmadiknak meg a felhővé gyúrt alakok. Aki azt mondja, hogy ő össze nem jönne egy x izomtömegűnél kisebbel rendelkező pasival, az nem ugyanaz mint akit a strandon látsz a pocakos, szőrös mellkasú férfiakkal mutatkozni. Nem hazugság az, ha a sokféle ember sokféle véleményt fogalmaz meg. Itt az oldalon is van olyan férfi, aki szerint a D-s mell alatti méret nem is mell, mások meg az A-sra esküsznek, akkor most ki hazudik? Simán csak más tetszik más embereknek, ennyi. Azzal kell ismerkedni és azzal kell foglalkozni, akinek te vagy a zsánere, problem solved.
2020. júl. 6. 08:10
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a kérdés, de válaszolok. Különbséget kell tenni az internetes ismerkedés és a valóság között.

Interneten csak a külső számít. Férfiak esetében biztosan. A nők nagyon erősen szűrnek külső alapján. Én hivatalosan is átlagos vagyok, mégis kb. 0 sikerem volt társkeresőn. A nők szerintem valamivel jobb helyzetben vannak interneten. Végül is ők kapnak egy tucat üzenetet naponta. Én 10 év alatt nem kaptam egy tucat üzenetet...

A valóságban viszont más a helyzet, ott a kevésbé jó pasiknak is megadatik az esély, feltéve, hogy megfelelő a személyiségük. Sok olyan sztorit hallani, hogy "fel sem figyeltem rá, amíg jobban össze nem ismerkedtünk". Szóval á nők ugyanúgy szűrnek külsőre a valóságban is, mint neten, csak ha mégis megismeritek egymást, valami átkattan az agyukban és van esély rá, hogy az embert látják az esetleg rondább test mögött.

2020. júl. 6. 08:18
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

Ezt a pasit most, rögtön, azonnal akarom ! :)

A csajt viheted .

2020. júl. 6. 08:47
 18/32 A kérdező kommentje:
Csúnya a pasi, ha látnátok az arcát. Átlag Jóska. Ezzel nem őt bántom, csak fura. Ha látnátok a nő arcát, nagyon gyönyörű. Érdekes ez, mert mint írtam, rajtam mindig találtak valami hibát, pedig azok, akik találták, meghaltak volna állóképességben mellettem bármilyen sportban, vagy munkában. Az igénytelen, kövér zabagépek meg jók akkor a szép nőknek is? Nem értem. 😃
2020. júl. 6. 09:13
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Férfi vagyok de szerintem semmi gond nincs ezzel a férfival. A hajánál látszik hogy gondosan szét van választva a tetején, tehát foglalkozik vele. Szakálla is szépen rendben van tartva, tehát igényesnek, jó megjelenésűnek mondható. Viccen kívül a látható dolgok alapján egy nyers Chris Evans kategóriájú férfiról van szó némi felesleggel.

Te meg ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz hanem saját magaddal. Ez puszta matematika, lehet hogy a második csajnak fogsz tetszeni akivel randizol, de az is lehet hogy csak a tizenhatodiknak. A lényeg az hogy érezd jól magad, élvezd a randizást és ne legyél megkeseredett.

2020. júl. 6. 09:54
 20/32 anonim ***** válasza:
37%
Rájengoszling? Az mi?
2020. júl. 6. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!