Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon rengeteg nő a tökéletes testet, arcot várja el a férfiaktól. Ha ez nem igazolódik be kepcsere során, szó nélkül eltűnnek.

Nézegettem egy netes oldalt, ahol találtam egy párról képet. A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú. Kitakartam az arcukat. Látszik, hogy a nő sportol valamit.

Ma a strandon is irgalmatlanul kövér, amorf csávókat láttam, néhányuk jó nőkkel voltak.

A valóságban nem azt látom, hogy a jó nők csak kigyúrt, jóképű, magas férfiakkal lennének. Csodálkoztam ezen a képen és ma a strandon látottakon is. Ki hazudik itt az egyenletben?

Mert közben volt már, hogy én is megkaptam itt, amikor arc nélküli képet tettem ki, hogy formátlan, edzetlen vagyok, amiért 190/98.5 vagyok, miközben rohadt sokat futok, bringázok, túrázok is, állandóan mozgásban vagyok, nehéz a csontozatom, egészséges étrenden élek évek óta. Kétlem, hogy a linkelt képen lévő férfi sportolna, hiszen akkor nem úgy nézne ki, mint egy jól lakott óvodás. S mégis milyen bombanője van.

[link]

Szóval szerintem jó, ha mindenki sportol valamit, de azt látom, nézhetsz ki lényegében úgy, mint egy telexart zsák, mert nem ez számít. Hm?

2020. júl. 6. 02:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

18: "meghaltak volna állóképességben mellettem bármilyen sportban, vagy munkában"

el kell keserítselek, vajmis keveset érnek ezek a jó képességeid a szerelmi életben.

Persze hosszú távon jó, ha hosszú életre számíthat a férfi, egészséges, mégis ha értesz a szerelemhez, 2-3 gesztussal jobban leveszed a lábáról a fél női nemet, mint isteni képességekkel nem szerelmi téren.

2020. júl. 6. 09:58
 22/32 A kérdező kommentje:
Én nem akarom levenni a női nemet a lábáról, csak egy kedves, szerető, hűséges társat szeretnék, aki előtt nem kell megjátszanom a menőt, nem valamilyen materiális, egzisztenciális vagy fizikai vonzalmi dolog miatt van csak mellettem, hanem a személyem miatt. A kommunikációval nincs bajom, sokkal inkább azzal, hogy ennél a fazonnál vékonyabb vagyok, mint írtam is, sportolok rendszeresen, nincs káros szenvedélyem, normálisan állok az élethez, nőkhöz, ennek ellenére folyton csak a kövér, lusta nők akarnak rám mászni. Az ilyen testes, nagydarab embereknek meg lehet tanga bikinis, tök jó alakú nője? Furcsa számomra ez, mert még csak rosszul sem nézek ki, és házias, gyakorlatias férfi vagyok, nem egy életképtelen anyámasszony katonája.
2020. júl. 6. 10:03
 23/32 anonim ***** válasza:
72%
22: Passzív vagy. Kezdeményezned kell.
2020. júl. 6. 10:09
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a képen lévő pasi személyisége megnyerőbb, mint a tied. Például, nem sárgul az irigységtől, ha egy szerinte nála rosszabb pasit lát jó nővel, és nem kezd negkeseredve köpködni, hogy nem igazság, hogy a dagadéknak ilyen jó nője van, nekem meg nincs, pedig mekkora király csávó vagyok. Például.

Vékonyabb vagy nála, naés? Ez nem minden.

2020. júl. 6. 10:10
 25/32 anonim ***** válasza:
57%

Különben a nő a képen nem vékony.

És te sem vagy az.

2020. júl. 6. 10:14
 26/32 A kérdező kommentje:
#22: az a baj, olyan helyen élek, ahol személyesen kb értelmetlen és esélytelen is normális, szingli nőt megismerni. Többször is kezdeményezte már személyesen. S nem bombanőknél, hanem teljesen átlagos nőknél. Ha hiszed, ha nem, 99% foglalt volt és utánanéztem az eset után, nem hazudtak. Szóval nem koptatós dumaként tolták be. Szerintem ez a normális, gondolj bele: ha egy nő ad magára, igényes és emellett hozza az átlag kinézetet, mennyi férfi rajonghatja körül, amiből tuti összejön valakivel. Ezért foglalt a legtöbb átlagos nő is, de még a csúnyák is. Maradt a net, ott meg ami aztán megy, hadd ne mutassam be. Sajnos nekem csak a net maradna. Rengeteg ember baráti társaságon keresztül ismeri meg a partnerét. Nekünk az is széthullott az évek során, munka, magánélet, külföld stb. miatt. Ez is kilőve, miközben megkérdeztem anno sok nőt, hogy kivel ismerkedik szívesen, idegennel, vagy arra is nyitott, esetleg inkább csak olyannal, aki ismerős ismerőse, vagy baráti társaságban lévő férfi és ehhez hasonló. Mondanom sem kell, hogy 1-2 kivétellel mindegyik azt felelte, hogy ő vadidegennel nem ismerkedik, nem nyit felé, lehet akármilyen rendes férfi. Messziről jött ember azt mond, amit akar, és nem tudja lecsekkolni az előéletét, szóval kuka neki. Kérdezem én, ha ilyen gyanakvóak a nők, akkor minek törje magát egy számukra "idegen" férfi? Hiszen ilyen sztereotípiákat kergetnek. Voltak már barátnőim szerencsére, de azok az akkori élethelyzetemnek köszönhetően alakultak ki, ami más volt (egyetem, nagyváros, nagyobb szociális élet). Utána visszatértem dolgozni a szülővárosomba, ami nudli az egyetemi városhoz képest, ahol tanultam. Hozzájött a baráti kör széthullása itt pár évre hazajövetelem után, ahogy írtam. Mi marad? Net, de mint írtam, abban én nem hiszek. Akárhova megyek, teljesítménytúrázni, strandra, sportolni, kirándulni stb. folyton elérhetetlen nőkbe botlok, és amikor az utcán szólítottam meg őket, ahogy írtam is, akkor is 99% foglalt, az 1%-tól meg még a kutya sem akarna semmit. 🙂
2020. júl. 6. 10:20
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

"olyan helyen élek, ahol"

Járj el messzebb!

Idegen nőtől pedig ne várd, hogy eldöntse, akar-e barátjának, ez nonszensz.

2020. júl. 6. 10:23
 28/32 A kérdező kommentje:

#25: ezzel magadnak lőttél gólt, mert mint a képen is látod, és a strandos beszámolóm alapján, nagyon formátlan, apatestű, dagadt férfiak is jó nőkkel járnak. Én még csak mackós sem vagyok, elhiheted.

#26: eljarni messzebb? 😂😂😂 Nem azt várom, hogy elsőre fogadjon barátjának, csak az esély hiányzik, érted? Hogy ne élből utasítsák el az embert akkor, amikor még kb. meg sem szólal, hogy barátom van stb.

2020. júl. 6. 10:27
 29/32 anonim ***** válasza:
57%

Az van, hogy mehetsz a sóhivatalba panaszt tenni. A bíróság nem fog neked megítélni egy nőt, csak mert sportoltál vagy mert úgy érzed, hogy megérdemled.

Amit én nőként leszűrök az egészből, hogy neked egy nő kell, de nem egy bizonyos nő. Hanem egy nő, mindegy ki csak üssön meg egy mércét. Na elmondom, hogy a nők ezt kilométerekről kiszagolják. Egy valamirevaló nőnek az kell hogy pont őt akarják és nem pedig akárkit. Egy nő nem akar egy lenni a sok közül. Annyira ordít arról a férfiról, hogy neki bárki jó, akinek bárki jó, hogy eszébe se jut egy normális nőnek ilyennel sose kezdeni semmit, ha tartja magát valamire.

2020. júl. 6. 12:30
 30/32 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Nyugi geg itt Pesten meg környékén se jobb a helyzet itt a külföldiek vannak előnyben meg itt is a normális nők kapcsolatban vannak maradnak a rondák meg a selejtek
2020. júl. 6. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!