Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ki hazudik? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon rengeteg nő a tökéletes testet, arcot várja el a férfiaktól. Ha ez nem igazolódik be kepcsere során, szó nélkül eltűnnek.

Nézegettem egy netes oldalt, ahol találtam egy párról képet. A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú. Kitakartam az arcukat. Látszik, hogy a nő sportol valamit.

Ma a strandon is irgalmatlanul kövér, amorf csávókat láttam, néhányuk jó nőkkel voltak.

A valóságban nem azt látom, hogy a jó nők csak kigyúrt, jóképű, magas férfiakkal lennének. Csodálkoztam ezen a képen és ma a strandon látottakon is. Ki hazudik itt az egyenletben?

Mert közben volt már, hogy én is megkaptam itt, amikor arc nélküli képet tettem ki, hogy formátlan, edzetlen vagyok, amiért 190/98.5 vagyok, miközben rohadt sokat futok, bringázok, túrázok is, állandóan mozgásban vagyok, nehéz a csontozatom, egészséges étrenden élek évek óta. Kétlem, hogy a linkelt képen lévő férfi sportolna, hiszen akkor nem úgy nézne ki, mint egy jól lakott óvodás. S mégis milyen bombanője van.

[link]

Szóval szerintem jó, ha mindenki sportol valamit, de azt látom, nézhetsz ki lényegében úgy, mint egy telexart zsák, mert nem ez számít. Hm?

2020. júl. 6. 02:42
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értem a gondolatmenetedet. Összevissza gondolkodsz, semmi összefüggés nincsen azok közt a tények közt, amiket összefüggésbe hozol egymással.
2020. júl. 6. 02:52
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Én sem igazán találom a logikát a gondolataid közt. Gondolom bánt h próbálsz tenni magadért meg h a csajoknak is bejojj, erre egyre gyakrabban szembesült azzal h egyre kevésbé érdekli az embereket h ki h néz ki. Hát nem lehet egyszerű.
2020. júl. 6. 03:06
 3/32 anonim ***** válasza:
43%

Azért a képen nem egy fullos nő van, aranyos és szép persze. Nem szabad általánosítani, rengeteg ember él a világon ahhoz hogy levonj ezt-azt. Lehet a képen bejön neki a mackópapi stílus, vagy a szakáll és mellette humoros, vagy elvan vele a pénzért de szétcsalja te meg nem látod.

Akiket látsz strandon vagy Fb-on lehet a fele megjátszás, egyik csak azért van a másikkal mert 10 éve középiskolában összejöttek és együtt veszekednek a töltött cigin de jó ilyen langyos bánatban tötymörögni. Egy Zyzz alkatú csávó nem a képen látható nőre fog hajtani, de az is egy szó nélkül aláfeküdne, akinek van esze a párja mellett nem csinálja meg. De ezek mind megfektetésre kigyúrt testek. Hidd el sokkal jobb ha sportol valaki, és van egy közepes szép arcú, normális agyú nője, mint azzal foglalkozni ki mit ír meg állít hogy milyen testű férfi kell neki.

Törekedj te is arra hogy saját magaddal foglalkozz, mert olyan összetett hogy ki-miért van kivel, hogy felesleges ezen agyalni. A sablonok megállják a helyüket (Bmw-s kigyúrt csávó fullos nővel, gyárimelós világelső topmodell csaj idióta kreténnel, stb.), néha meg vannak kivételek, akár negatív akár pozitív, mint mindenben. De hogy ezeknek mi a múltja vagy a jövője, nem a te tiszted eldönteni.

A kérdésre válaszolva: ki hazudik? Mindenki. Élőben nehéz kimondani ha valami nem megy, inkább sunyulnak az emberek, majdcsak lesz valami. Itt meg anoním meg lehet mondani: vagy a frankót vagy valaki csak fröcsög mert amúgy élete nincs. Minek küldözgetsz ismeretleneknek fotókat, honnan tudod hogy az ő értékelésük mérvadó? A sajátod meg a párodé max az.

2020. júl. 6. 03:10
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

"A férfi egy telexart búvárruha, a nő elképesztően szép arcú, bájos, jó alakú."

Ezt azért látod így, mert hetero férfi vagy.

Sose lesz neked egy férfi vonzó, bármeddig lesed a párokat.

2020. júl. 6. 03:16
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem matek, nem egy egyenlet, és nem bíróság dönti el, hogy ki kit érdemel még. Azzal, hogy sportolsz, még nem érdemelsz ki valakit. És egy kövér embert is lehet szeretni.
2020. júl. 6. 03:18
 6/32 anonim ***** válasza:
68%
Te erre a pasora mondod azokat amiket? Hol élsz ember? Ez egy tok jó pasi.
2020. júl. 6. 03:19
 7/32 anonim ***** válasza:
64%
Én nem látok bombanőt a képen. Jó pasit és átlagos nőt annál inkább.
2020. júl. 6. 04:06
 8/32 anonim ***** válasza:
96%

Senki nem hazudik, van akinek nem jonnek be a nagydarab ferfiak, es van akinek igen, barmilyen meglepo, az izles nem a kulsotol fugg, a legtobb no alapvetoen jol akar kinezni, ettol fuggetlenul bejohet nekik egy nagydarab ferfi is.

Nekem nem jonnek be, ezt altalaban le is irom, de az en izlesem nem fogja felulirni masok izleset.

2020. júl. 6. 04:37
 9/32 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy stock photo.

36F incel

2020. júl. 6. 05:51
 10/32 anonim ***** válasza:
64%

Valamit fel kéne fogni, de sürgősen!

Az ismerkedésnél 100% -ból 10% -ot számít a pasi külseje.

A 190 centitől nem lesz jó fizuja.

A kockás hastól nem kap ingyen gyógyszert a patikában a gyereknek.

A szép arc miatt nem lesz lakása.

Melyik csajnak kéne egy Rájengoszling, aki belet mos a vágóhídon, napi 12-ben, minimálbérért?

Na jó...1-2 gazdag nőnek, akik el tudnák tartani.

2020. júl. 6. 06:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!