Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még értelme találkozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még értelme találkozni?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal nagyon jól indult az ismerkedésünk, első pillanattól kezdve éreztem, hogy klappolunk, ő is akarja ezt a dolgot köztünk. Elég gyorsan haladtunk, de annyira jól alakultak a dolgok közöttünk, hogy fel sem merült bennem (ahogy láttam benne sem), hogy esetleg lassítani kéne. Pár hét után már olyanok voltunk, mint egy szerelmes pár, akik régóta együtt vannak. Jöttek a becézések, hogy életem, szívem stb, mondta, hogy szeretné komolyabbra fordítani a dolgot, majd a szülőknek is bemutatott. Nagyon jól alakult a kapcsolat egészen az első együttlétig, ahol megtört ez az egész, azt mondta nem érezte ezen a téren a kémiát. Kért egy kis gondolkodási időt, mert benne megtörte az addigi lendületet a szex, nem igazàn értem, hogy írhatja felül egy alkalom az addig történteket, de mondtam, hogy rendben van, akkor gondold àt a dolgot. Pár nap után szólt, hogy sajnálja, de ez neki így nem fog menni. Utána kértem, hogy találkozzunk személyesen és ott beszéljük meg a dolgot, szeretném elmondani, amit érzek és gondolok, mert úgy érzem érdemes ezért “küzdenem”. Azt mondta nem érti még mit akarok ezen beszélni, de rendben találkozzunk. Azóta viszont azon gondolkodom van e értelme még találkozni vagy csak magamat szivatnám vele, mert ezt ő már valószínűleg lezárta, bár továbbra sem értem hogyan..

2020. jún. 30. 10:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök fölösleges már így találkozni. Te csak mondanád amit gondolsz, ő meg kínosan feszengve várná, hogy mehessen már haza.

Nem fog változtatni semmit ha személyesen beszélsz vele, nála elmúlt a "köd",sajnos van ilyen.

2020. jún. 30. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Az első együttlét csak akkor jó, ha egy nagyon rutinos (értsd: nőcsávász) srác a partner. Idő kell a másik kiismerésére. Esetleg olyan dolgokat csináltál, ami nem fért bele? Erőszakos voltál? Mert akkor megértem a hozzáállását.

F

2020. jún. 30. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy nem a szex volt neki a probléma csak kifogás nem volt szerelmes beléd felszalt a rozsaszinköd.
2020. jún. 30. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem akart megbantani inkább ezt mondta mert már a szüleinek is bemutaatott alakultak a dolgok kettőtök között. Vagy a nem ez akkor egy 3. Is szinreléphetett

.

2020. jún. 30. 10:48
 5/10 A kérdező kommentje:

#2 Nem semmi ilyesmit nem csináltam. Éreztem, hogy nem a legjobban sikerült, de első együttlét, ami nem ilyen futó kaland nem mindig a top. Nem gondoltam, hogy ekkora törést okoz.

#3 Gondoltam erre én is, de egyértelmű volt, hogy rögtön utána változott meg valami. Előtte még ő mondta, hogy szeretné komolyabbra fordítani, már tervezett előre egy-két dolgot, meg a családnak bemutatást is magától dobta be, szóval többet biztosan nem láttam ebbe a dologba, teljesen kölcsönösen alakultak a dolgok.

2020. jún. 30. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is voltak bénázások, és nem csak 1-2 alkalommal, hanem huzamosabb ideig. Mégse dobtam, mert úgy voltam vele senki se tökéletes, megesik az ilyesmi. Ez egy nagyon jó ürügy neki. De mit rontottatok el? Mi nem ment?
2020. jún. 30. 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Nem igazán értem. Azt sem, hogy egy alkalom után miért von le messzemenő következtetéseket. Utólag úgy érzem kicsit elsiettük, de továbbra sem gondolom, hogy ez volt az oka. Olyan, mintha lenne valami, amit nem mer vagy nem akar elmondani. Ahhoz, hogy ekkora fordulatot vegyen a dolog szerintem több kell. Persze minden ember más, nem tudhatjuk ki mit miért tesz vagy gondol, de nekem ez akkor is olyan éles fordulat, amit nehéz megérteni
2020. jún. 30. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyen esetem nem rég. Csak én vagyok a nő. Az első együttlét után, ami amúgy jó volt, rá két napra lepattintott. Elfogadtam, bár piszkolsul fájt és kb 2 hétig megkérdőjeleztem az értékem, mint nő. De már úgy vagyok vele, hogy mindegy, egyszerűen nem engem keresett.
2020. jún. 30. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.Menj tovább!
2020. jún. 30. 11:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából belül a racionális énem izomból nyomatja nekem, hogy engedd el, csak nála megvolt az, amire vágytam, hogy az első pillanattól kezdve érezzem, hogy megvan a kémia, full kölcsönös az egész és már megszerettem őt. De nem egy csalódáson vagyok túl, így tudom, hogy pár hét múlva már jobban érzem majd magam, csak az elengedés megy nekem rosszul :)

2020. jún. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!