Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme találkozni?
Szerintem tök fölösleges már így találkozni. Te csak mondanád amit gondolsz, ő meg kínosan feszengve várná, hogy mehessen már haza.
Nem fog változtatni semmit ha személyesen beszélsz vele, nála elmúlt a "köd",sajnos van ilyen.
Az első együttlét csak akkor jó, ha egy nagyon rutinos (értsd: nőcsávász) srác a partner. Idő kell a másik kiismerésére. Esetleg olyan dolgokat csináltál, ami nem fért bele? Erőszakos voltál? Mert akkor megértem a hozzáállását.
F
Nem akart megbantani inkább ezt mondta mert már a szüleinek is bemutaatott alakultak a dolgok kettőtök között. Vagy a nem ez akkor egy 3. Is szinreléphetett
.
#2 Nem semmi ilyesmit nem csináltam. Éreztem, hogy nem a legjobban sikerült, de első együttlét, ami nem ilyen futó kaland nem mindig a top. Nem gondoltam, hogy ekkora törést okoz.
#3 Gondoltam erre én is, de egyértelmű volt, hogy rögtön utána változott meg valami. Előtte még ő mondta, hogy szeretné komolyabbra fordítani, már tervezett előre egy-két dolgot, meg a családnak bemutatást is magától dobta be, szóval többet biztosan nem láttam ebbe a dologba, teljesen kölcsönösen alakultak a dolgok.
Köszi a válaszokat!
Igazából belül a racionális énem izomból nyomatja nekem, hogy engedd el, csak nála megvolt az, amire vágytam, hogy az első pillanattól kezdve érezzem, hogy megvan a kémia, full kölcsönös az egész és már megszerettem őt. De nem egy csalódáson vagyok túl, így tudom, hogy pár hét múlva már jobban érzem majd magam, csak az elengedés megy nekem rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!