Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme volt, ha találkozni nem akar?
Igen, valószínűleg beijedt!😅
🤫
Én tutti mentem volna.
Fél, hogy 5 liter alatt nem állsz meg. (kiszívod belőle a velőt is)
33/f
Minden pasi ezt csinálja, nem akarnak ezek semmit, csak az egójukat fényezni. Mindenen problémáznak, ha messze laksz az a baj, ha túl közel laksz az a baj, ha te mész hozzá az a baj, ha neki kellene jönni az a baj, ha meghív enni az a baj, ha te meg akarod hívni az még nagyobb baj,
Nincs kivel mennie nyaralni, de veled nem megy, mert fizetnie kell a részedet, ha felajánlod hogy fizeted? Ja, akkor nem érzi magát férfinak, úgyhogy az ilyennel az égvilágon semmit nem tudsz kezdeni, kielégül saját maga társaságában, néha kell egy kis segítség hogy veled társalogjon. Ez a helyzet.
Nem minden férfi, mert pl én nem.
Kifizetem a részét, elmegyek hozzá, eljöhet hozzám is, el is utaztam több mint száz kilométert is hozzá. Ha van lehetőség arra gondolkodás nélkül lecsapok és nem menekülök.
(de ettől független sikertelen vagyok a csajozás terén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!