Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A BME-re fogok menni, villamos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A BME-re fogok menni, villamosmérnöki szakra. Lesz vakahogyan esélyem találkozni a többi kar női tanulóival, vagy nem igazán lehet barátnőt szerezni a BME-n?

Figyelt kérdés

2020. jún. 21. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A BME-n éppúgy, mint a többségében műszaki jellegű szakokat kínáló egyetemeken általában, az összes kart tekintve is alacsony a lányok aránya, ezért matematikai bizonyosság, hogy a fiúk nagy hányadban máshonnan kell párt keressenek maguknak. De Pesten ez nem gond, hiszen egyrészt a BME klubjaiba is bejárnak máshonnan lányok, másrészt a BME-sek is átjárhatnak más egyetemek klubjaiba. Nem lesz nehéz ismerkedni, hidd el.
2020. jún. 25. 07:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a villamosmérnökökkel nem tudom, hogy van, de az én párom gépészmérnök és mondta, hogy ők el vannak paterolva a világ végére. Xd Szóval míg ott volt barátnője, nemigen látta, meg így, hogy nem volt kolis erre nem sok esélye volt. (Engem nem onnan szedett fel.) Azért ne add fel! Bulikban biztosan lesz esély, ha az iskolában nem is.
2020. jún. 25. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
21%

Nincs ott anni csaj, hogy neked is jusson:)

De a jogászbulik, eü főiskolai buli, stb (soroljam még?), azok tutik:)

2020. jún. 25. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én párom villamosmnernok,most harmad éves. Szilveszterkor ismerkedtünk meg egy harmadik egyetem által rendezett bulin (én karolis vagyok),szóval egyáltalán nem reménytelen a dolog :)
2020. jún. 25. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A fő gond a társasági életre szánható idővel lesz.
2020. jún. 25. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem BME-s voltam, de mérnökire jártam. Az ilyen karokon belül ahogy fent is írták elég nehéz nőt találni, mert alig vannak. Első félévben vagy első kettőben szerintem ne is foglalkozz ezzel, sokkal inkább próbáld felvenni az egyetem ritmusát, hogy hátha nem csúszol már az elején, mint a többség. Nekem hosszú évek után lett az egyetemen barátnőm és nem a mérnökiről. Igaz eljártam más bulikba, ahol különböző karokról voltak, de nem a legjobb közeggel és közegbe. Aztán egy pubban találtam nőt, másik karra járt és én is más társasággal voltam. A régi bandával nem lehetett csajozni, mert vagy elvitték előlem vagy elüldözték őket.
2020. jún. 25. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kandós vagyok, nincs senkim, szerintem ez egyetemtől független. Én BME-n is balfax lennék.
2020. júl. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!