Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az őrület 10 per 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az őrület 10 per 8 nőnèl h tok mindegy hogy nez ki a ferfi 30 felett, ha gepesz-villamosmernok vagy infos akkor tuti jó lesz?

Figyelt kérdés

Felmentem 28 ismeros no (regen beszeltem veluk) facebook adatlapjara. Debreceniek es Nyiregyiek. 17 nek mernok parja volt. Volt par kozgazdasz. Nehany ilyen-olyan. Ezek csinos nok. De a parjuk az a bottal sem kategoria. Mintha Woody Allen fiatalkori hasonmasai vagy hasonlo kaliberu fickokkal jarna mind. Es ez nem vicc. Ha lehetne ide. Akkor kuldenèk kepeket. Megdobbennètek milyen ocsmanyak a fickok

Persze a belso ertekeiket nem tudom

2019. aug. 21. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy pasi kedves, tisztel, udvarias, lehet rà számítani, hűséges, stabil egzisztenciája van, intelligens, ezek a tulajdonságok bőven felülírják a külsőt, ha alapvetően nem taszít.

30/n

2019. aug. 21. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Nőknek kevésbé számít a külső. Fordított esetben lehet akár agykutató a csaj, nem kell senkinek ha ocsmány a kinézete. Pasiknak sokkal könnyebb, ha fizikai munkát végez jól nézzen ki, ha kevésbé néz ki jól, építsen karriert, legyen menő szakmája. Mi nők szívtuk meg csak.
2019. aug. 21. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
En is a fenti szakmák egyikét végzem, és a külsőmmel teljesen elégedett vagyok, még sem kellek a nőknek, ne általánosíts.
2019. aug. 21. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Pénz miatt. Meg másik dolog, lehet dicsekedni többi nőnek, pasijának milyen menő diplomája van.
2019. aug. 21. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi összefüggés ebben, hiába is akarod belelátni.

Nekem is van mérnök haverom, 29 évesen lett először rendes kapcsolata, buliban szedte fel a csajt, semmi köze nem volt a pozíciójához.

2019. aug. 21. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

28 nő szerinted reprezentatív?

Másrészt nem tudod, milyen a személyiségük, mi köti össze őket, hogyan jöttek össze, milyen a kapcsolatuk (azon túl, amit kifelé mutatnak), a nőismerőseidet sem ismered elég jól (régen beszéltél velük).

2019. aug. 21. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy mi a probléma. Több férfi váéaszt vlmilyen mérnök diplomát, mint nő, ezért statisztikailag százalékosan nagyobb az esélye, hogy vlmilyen mérnököt válaaztanak a tanult nők.
2019. aug. 21. 13:17
 8/12 A kérdező kommentje:
de ha nem mérnök az adott férfi...kuka
2019. aug. 21. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te ismerős nők profilját nézegeted és fortyogsz ezen, hogy milyen párt választottak? Ha meg helyesek lennének, akkor azon borulnál ki. De komolyan, szerinted ez normális?
2019. aug. 21. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is infós vagyok, de még nem talált el cupido nyila.

Szerintem csak szimplán "lazábbak" és másak ezek a típusú emberek. Nem stresszelnek annyira a dolgokon, nem kilátástalan számukra a jövő, mert jól keresnek és ez meglátszódik a kisugárzásukon/személyiségükön is.

2019. aug. 21. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!