Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az őrület 10 per 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az őrület 10 per 8 nőnèl h tok mindegy hogy nez ki a ferfi 30 felett, ha gepesz-villamosmernok vagy infos akkor tuti jó lesz?

Figyelt kérdés

Felmentem 28 ismeros no (regen beszeltem veluk) facebook adatlapjara. Debreceniek es Nyiregyiek. 17 nek mernok parja volt. Volt par kozgazdasz. Nehany ilyen-olyan. Ezek csinos nok. De a parjuk az a bottal sem kategoria. Mintha Woody Allen fiatalkori hasonmasai vagy hasonlo kaliberu fickokkal jarna mind. Es ez nem vicc. Ha lehetne ide. Akkor kuldenèk kepeket. Megdobbennètek milyen ocsmanyak a fickok

Persze a belso ertekeiket nem tudom

2019. aug. 21. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Informatikus vagyok, magas vagyok, azt mondják jóvágású, és jók a méreteim is.

Nem igazán kellek, mert kedves, és segítőkész vagyok, ami nem túl izgalmas nekik (ami izgalmas, a motorozás, az meg nem érdekli őket, félnek tőle), így "szeretlek mint embert de nincs meg a kémia". Legújabb exemnek pl kimondva is az volt a baja, hogy túl nyugodt vagyok, és ő is lenyugszik velem, de ő nem akar lenyugodni, úgyhogy most görcsölhet minden szaron kedvére.

2019. aug. 21. 17:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, igazad van. Nőknél a beugró a legalább átlagos kinézet, valami nornalis munka amiből ha nem is nagylábon, de meglehet élni, ezek után pedig csak az számít, hogy mennyire vagy izgalmas személyiség és h mennyire érdekes az életed. Nemrég beszéltem itt egy csajjal, akinek megmondta a pasija, hogy nem érez semmit, mikor mellette van, de mindezek ellenére a lány nagyon szereti a fiút, és mellette akar maradni...
2019. aug. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!