Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az őrület 10 per 8 nőnèl h tok mindegy hogy nez ki a ferfi 30 felett, ha gepesz-villamosmernok vagy infos akkor tuti jó lesz?
Felmentem 28 ismeros no (regen beszeltem veluk) facebook adatlapjara. Debreceniek es Nyiregyiek. 17 nek mernok parja volt. Volt par kozgazdasz. Nehany ilyen-olyan. Ezek csinos nok. De a parjuk az a bottal sem kategoria. Mintha Woody Allen fiatalkori hasonmasai vagy hasonlo kaliberu fickokkal jarna mind. Es ez nem vicc. Ha lehetne ide. Akkor kuldenèk kepeket. Megdobbennètek milyen ocsmanyak a fickok
Persze a belso ertekeiket nem tudom
Informatikus vagyok, magas vagyok, azt mondják jóvágású, és jók a méreteim is.
Nem igazán kellek, mert kedves, és segítőkész vagyok, ami nem túl izgalmas nekik (ami izgalmas, a motorozás, az meg nem érdekli őket, félnek tőle), így "szeretlek mint embert de nincs meg a kémia". Legújabb exemnek pl kimondva is az volt a baja, hogy túl nyugodt vagyok, és ő is lenyugszik velem, de ő nem akar lenyugodni, úgyhogy most görcsölhet minden szaron kedvére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!