Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, de atver. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de atver. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 eves fiu vagyok, eletemben eloszor szerelmes. Tenyleg az vagyok, nagyon. A lany is allitja hogy szerelmes belem, de folyton hazugsagokon kapom vagy sajat hazugsagaiba keveredik bele...es kitudja ha kis dolgokban hazudik,akkor lehet, hogy abban is, hogy szeret. Mikor arrol van szo, hogy en mar hosszutavu terveinkrol beszelnek(tudom korai mivel 2 honapja vagyunk egyutt) mert szeretek ezekrol beszelni, akkor mindig furcsa lesz, mintha o nem latna a hosszutavu terveiben engem, furcsan is viselkedik neha. Ha peldaul neten beszelunk, akkor, jelzi, hogy fentvan de akar 20 30 percekig sem ir vissza es mikor megkerdezem hogy miert, akkor mindig ocska kifogasok, hogy nem vette eszre vagy bealudt es a telefonja feloldva maradt stb, minidg kitalal valamit, de szerintem csak megunt engem. Szerintetek mi lehet? Nagyon fajna ot elvesziteni.
2020. jún. 15. 03:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni többféle intenzitással is lehet, van a halálos szerelem, és van úgy, hogy kellemes a kapcsolat, de nem mindent elsöprő az érzelem. Valószínűleg jól látod, nem egyforma hőfokon vagytok, de ez nem feltétlenül baj. Ne akarj rátelepedni, kisajátítani minden pillanatát, mert azzal elijeszted. Lehet neki más doga, nézhet épp egy izgalmas filmet, telefonálhat, vagy csinálhat valami mást, ami leköti. Nem történik semmi baj, ha csak félóra múlva válaszol, még akkor sem, ha neked éveknek tűnik, mert állandóan és azonnal szeretnéd őt. Azért mondja a kifogásokat, mert te lelkifurdalást ébresztesz benne. Ne tedd, mert az megöli a szerelmet. Azt érzed, nem őszinte, amikor a jövőről beszélgettek? Meglehet. Használd ki az időt, amíg veled van, ne erőltesd az érzelmeit, azt nem lehet. Nem kell állandóan erre gondolni, de semmi sem tart örökké.

Sajnálom, ha a földre rángatlak, de tanulj meg egy kicsit türelmesnek lenni a másikkal, tanuld meg, hogy ne légy önző. Ha szerelmes vagy, könnyebben megy!

2020. jún. 15. 05:41
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem felejtős. Az nem kapcsolat ha hazudik folyamatosan. Te jobban szereted.
2020. jún. 15. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Annak van értelme, hogy játszmázó ember hazugságai készítsenek ki lelkileg? 2-es voltam, akit leértékeltek! :D

De ha ennyire odavagy érte akkor kérdezd meg tőle személyesen amit most itt kérdeztél.

2020. jún. 15. 09:26
 4/7 A kérdező kommentje:
En nem ertekeltem senkit se nemtudom miert ram haragszol.
2020. jún. 15. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem haragszom, láthattad, hogy kacagós fejet írtam, engem nem érdekel a pont, csak jeleztem a többieknek hogy ne lovaltassanak olyanba aminél látszik, hogy ezt a lányt nem érdekli hogy mi van veled.

Csak segíteni próbáltam.

2020. jún. 15. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Csak próbáltam jelezni a többieknek, hogy ne értékeljék ilyenkor a válaszom, mert ha a de biztos szeret válaszok vannak többségben nehogy emiatt legyen lelkileg később neked nehéz, mert úgy döntesz, hogy tovább próbálkozol, mert érzékelhető hogy fülig szerelmes vagy, rózsaszín köd etc. Egy picit fel akartalak rázni és csak a véleményem mondtam el, mert volt itt ilyen kérdés, ott csak a lány barátnője írt, és már annyira nem veszi észre a lány, hogy nem érdekli a fiút, hogy saját magát hozza kellemetlen helyzetbe szegény.
2020. jún. 15. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha netten beszéltek, és ő kezdeményezi, hogy na most ott van és elérhető tudtok beszélni, és beszélgettek és nem jelez semmit, csak eltűnik 20-30 percre, és csak tőszavakban válaszol, vagy ilyen válaszokat ad, az felejtős, ezért írtam, hogy felejtős a lány, vagy megijesztette a távlati terveid vele. Vele kéne megbeszélned ezt, már jeleztem.
2020. jún. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!