Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van baratnőm nagyon szeretem közben más lányokat nézek még akkor is amikor barátnőmmel sétálok és sokszor azon kattog az agyam hogy milyen lehet más csajjal. Haverommal elmentünk iszogatni akkor is folyton csajoztam volna. Mit tegyek és miért van ez?
Kalandozni akarsz. Normális.
Az viszont nem, engedély nélkül nézel másokat. Ha van csajod ha nincs ez szánalmas.
Könnyű itt sértegeti a kérdezőt, de ez tényleg nagy dilemma.Az ember összejön valakiel aki belsőre jó neki. De küsőre sajnos más igényei lennének. Erre épít a prostitúció és a szeretők renszere. Szerintem elfogadottá kellene tenni hogy a szeremed belsőre az, de külsőre más vonz akkor azt tagadni balgaság.
Hiába mond valamit a szív és az agy, ha a hormonok mást parancsolnak. Egy idő után szexuális érdektelenség lesz a párod iránt. Ezt kövei a fiatalkori impotencis és frigidég.
"Szerintem elfogadottá kellene tenni hogy a szeremed belsőre az, de külsőre más vonz akkor azt tagadni balgaság. "
Szerintem meg azzal kéne összejönni, aki kívül-belül vonz.
Kérdező, vélhetően még fiatal vagy. Normális, hogy rohangálnak benned a hormonok, keresed az igazit, és normális, hogy ránézel más lányokra. Normális, hogy izgat a kalandok lehetősége. Viszont el kell döntened, hogy ez fontosabb-e neked, mint a kapcsolatod. Ha igen, akkor légy korrekt, szakíts a barátnőddel, és hajrá! Ha a barátnőd a fontosabb, akkor meg maradsz a nézegetés szintjén, az se valami szép dolog, de vaknak lenni nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!