Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a férjemet, de nem tudom hogy tegyek rendet
magamba?
A helyedben sürgösen megkeresnék egy pszichológust, mert ennek valami mélyebb oka lehet - lehet valami nem tudatosított probléma közted meg a férjed közt, esetleg édesapád halálát nem tudod normálisan feldolgozni, de még sok egyéb is állhat emögött.
2016. okt. 4. 07:04
Hányszor teszed még fel a kérdésed?
Semmilyen boldogságot nem érzel felfogtuk.
Eddig is kaptál vagy 30 választ abból 25 egyforma volt nézd meg azokat és fogadd meg a tanácsokat de többször már ne tedd fel mert unalmas
2016. okt. 4. 07:32
Utolsó...belinkelnél nekem a kérdésekből ,amik szerinted ehhez a kérdezőhöz tartoznak ? Csak kíváncsiságból ...de ha mégis ugyanaz a személy...azzal mi a baj ? Nyilván kíváncsi minél több ember véleményére ..
2016. okt. 4. 07:44
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget megfodadom a tanácsot, megprobálok együtt élni a tudattal hogy édesapám meghalt és boldog akarok lenni a családommal, csak olyan rossz hogy keveregnek bennem az érzések, olyan mintha magamba nem tudnék rendet rakni:(
Elsönek holnap megyek pszichologushoz remélem valamiben azért tud segiteni
Másodiknak meg üzenem ne hargudjon,de depressziós vagyok és betegesen hajtom a megoldást a jo utat magamba, boldog akarok ujra lenni. Mellesleg ha meg végigjárnád azt az utat amit én nem tudom te milyen hozzáállással! lennél
5/16 A kérdező kommentje:
Igen nem tagadom hogy többször feltettem ezeket a kérdéseket azért hogy minnél több választ kapjak arra ami lejátszodik bennem ez normális vagy befogok csavarodni? De amugy meg szerintem azzal semmi rosszat nem teszek, hogy többszörfelteszem a kérdést. Vagy igen?
Gyorsan keress fel pszichológust, nehogy depresszió legyen a következmény!
2016. okt. 4. 08:04
Ha az előző pároddal nem zártátok le rendesen a kapcsolatotokat, akkor lehet, hogy ezért gyötör ez a gondolat. Az a legjobb megoldás, hogy soha többé nem gondolsz rá. Melyik fontosabb neked? A családod, vagy az exed.
2016. okt. 4. 08:10
nem tudod ezt megbeszélni a férjeddel? nyilván ha összeházasodtatok és gyerek is van, akkor elég mély a kapcsolat. szerintem ilyet meg kéne tudni beszélni.
ha nem akarod, akkor meg gondolj arra,hogy az előző barátod mennyi fájdalmat okozott neked(gondolom főleg a kapcsolat végén). és ezzel szemben a mostani párod mennyire szeret, komolyan vette a kapcsolatotokat stb..és próbálj jó kis közös programokat vele szervezni és hármasban is a gyerekkel. próbáld meg élvezni és szeretni a mostani életed.
2016. okt. 4. 08:25
9/16 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos már depressziós vagyok sajnos néha megküzdök a rossz gondolatokkal hogy nincs értelme az életemnek, de ránézek a kis királylányomra és minden rossz gondolatom elszáll. Holnap megyek amugy pszichológushoz. A volt barátomat meg teljes mértékben elfelejtettem ö elment egy másik csajjal nem is érdekelt, nagy lett a szerelem mikor megismerkedtem az uj párommal szerelmes lettem, ezért is vállaltuk a kislányt, de valamiért most csak a volt barátom jár a fejemben, pedig a családom a fontos nekem a kislányomat is le sem tudom irni milyen sokat jelent nekem!! És a párommal is elvagyok ha itthon van, vagy együtt vagyunk, kikapcsolodunk, csak olyan mintha irthon egyedül lennék ulyen hogy minden hülyeség megfordul a fejemben:(
10/16 A kérdező kommentje:
Hát beszélni nem szivesen beszélek erröl vele hogy "a párom de közben az exemre gondolok) szégyenlem ez miatt magam:( de amugy igen ha elmegyünk valamerre csavarogni hármasban akkor kikapcsolok, nem gondolok semmire
Kapcsolódó kérdések: