Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem a férjemet, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a férjemet, de nem tudom hogy tegyek rendet magamba?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lett hogy valamiért a volt barátomra gondolok pedig annak a kapcsolatnak már 4 éve vége meg eddig nem is gondoltam rá, most meg valamiért ö jár a fejembe és ebbe ugy érzem bele bolondulok mert van egy szeretö férjem akivel 3 éve együtt vagyunk és van egy 1éves kislányunk. Nem tudom mitöl lett ez, eddig repültem a boldogságtól, neki éltem most meg olyan mintha semmi érzelmem nem lenne felé, mintha nem szeretném. Amugy olyan mintha a lelkem halt volna meg nem érzek semmi boldogságot, sem a párom felé sem a kislányom felé, akkor a léhütö, élősködő, hütlen volt barátom felé miért vágyódom???? Ugy érzem ebbe beleörülök. De itt az egészben lehet az is közre játszik hogy édesapám 4 hónapja halt meg!? Negativ kommenteket nem kérek!
2016. okt. 4. 06:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de nem te vagy az első, akinek meghalt az apja. Az enyém már 5 éve elhunyt. Mégsem csavarodtam be, nem hidegültünk el a férjemmel és a gyerekeim is tudom szeretni.

Nem értem a viselkedésed én sem. Pedig depressziós is voltam.

A legegyszerűbb, ha tudatosan azt teszed, ami helyes. Idővel ki fogod heverni ezt, és akkor nagyon bánnád, ha ebben az időszakban felrúgod a házasságod, és mindent tönkreteszel magad körül.

Uralkodj az indulataidon, és rendezd a hétköznapokat szabályos napirend köré.

Az élet megy tovább. Ezt el kel fogadnod.

2016. okt. 4. 08:35
 12/16 A kérdező kommentje:
De nekem halt meg az apukám, valahogy probálok erős lenni, nem tudom miért akar ennyire úrrá lenni rajtam a szomoruság:( vannak jo napjaim, mikor mindenhez van kedvem de van olyan amikor magam alatt vagyok, nem tudom miért de nagyon megvisel, örülök neki hogy te kigyogyultál belöle és rendbe jöttél, bizom én is a szebb jövő reményében amiben csak tudom probálom meglemi én is a boldogságot. Amugy a kislányom nagyon sokat jelent nekem ö a legnagyobb boldogság az életemban. Nem akaron elrontani az életemet vaéhogy kitarzo és erös leszek. Páromnak amugy is nagyon sokat köszönhetek hogy kitarz mellettem szegény amin keresztül mentünk szerint más már nem birta volna. De olyan rossz mert hangulat ingadozásom is van:(
2016. okt. 4. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy második gyerek megvígasztalna.
2016. okt. 4. 10:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Szép és jó dolog a gyermek áldás de ameddig érzelmileg nem jövök helyre nem vállalok gyereket. Most egyenlőre csak hármasban szeretnék boldog lenni. Majd idövel könnyebb lesz szeretnék még egy picurkát, de most még biztos nem.
2016. okt. 4. 10:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, türelmes leszek, majd csak idővel megbékélek a tudattal, és megtanulok együtt élni azzal hogy apa nincs és a kis családomban meglelem örömömet és újra önmagam lehetek!
2016. okt. 4. 10:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Megoldódott azóta a problémád?
2021. jan. 10. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!