Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "Szeretlek!"-re az a pasi válasza, hogy "Aranyos vagy!", az mit jelent?
Figyelt kérdés
Ő így fejezi ki, hogy szeret? Vagy akkor nem szerelmes igazából?2020. jún. 13. 19:55
1/13 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de nálam ez alap hárítás ha nem akarom megbántani azt aki bókol, vagy próbálkozik. Mire egy kapcsolatban eljutunk a szeretlekig, jellemzően már nem kell ilyen kerülő út. Ettől még, szerintem egyszerűen nem volt jobb válasza, mert ő nem tudta volna őszintén mondani a szeretleket.
3/13 anonim válasza:
Ettől már csak a köszönöm lehet megalázóbb.
4/13 anonim válasza:
Az szerintem rosszabb, hogy: "tudom."
7/13 anonim válasza:
Azt jelenti hogy kedvel, de nem szeret.
8/13 anonim válasza:
Az aranyos vagy azt jelenti aranyos vagy. Nem szerelmet.
9/13 anonim válasza:
Ķároly hercegnek a szerelemre azt volt a válasza: "jelentsen a szerelem bármit is, gondoljon amit akar". Ő sohasem mondta Diananak, hogy szereti, csak ezeket a szavakat. Ő másba volt szerelmes, mint tudjuk.
Sajnalom, de nem szerelmes beléd ez a srác.
10/13 anonim válasza:
Amúgy, ha valaki azt mondja Nektek. szeretlek, és Ti őt nem, erre mit kell/illendő válaszolni, ha nem akarod megsérteni? Mondjuk jártok, és ő beszorít ezzel, hogy szeretlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!