Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha jól esik kimondani neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól esik kimondani neki hogy "szeretlek"szerintetek mondjam neki mégha a pasi nem így érez irántam csak barátság van köztünk? Érez valamit irántam?

Figyelt kérdés

Sose tud visszaírni rá ha azt mondom neki,hogy szeretem de valahogy mégis azt érzem hogy viszont szeret de tagadja.

Elküldtem neki egy zenét amit régóta keresett és ezt írta vissza "ezért kapsz egy puszit ha találkozunk".

2016. szept. 15. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Most egy pár vagytok vagy nem?
2016. szept. 15. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ilyet nem mondani kell, hanem éreztetni.

Lehet, hogy ő nem így érez, vagy így érez, de nem ismerte még fel. Miért akarod elriasztani?

2016. szept. 15. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem megijesztene.
2016. szept. 15. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!