Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupaszív, érzéki,humoros,imádnivaló, de nagyon keményen alkoholista pasival kezdenél?
sajnos borzasztóan szeretek inni. egyébként egy nagyon jó kedélyű, hűséges, ragaszkodó pasi vagyok.
Napi átlag 2l bort iszom esténként.
F/29
Nem. Apám is az, úgyhogy nem alaptalanul mondom, hogy ez elviselhetetlen. Azt választani, hogy egy alkoholistával élsz, olyan, mintha szándékosan megkeserítenéd a saját életed.
UI.: Ma már feltetted ezt a kérdést (mint minden nap).
Aki alkoholista az elveszett.
Aki tudatosan választja az alkoholizmust, az meg se volt.
Az alkoholista meg a többi erősen üti egymást.
El tudom képzelni, ahogy rámfekszel és megcsókolsz a borgőzös szaddsl....fujjj.... na meg imádnivaló??? Ugyan mi? Szegeny is vagy, egy 0 amit el értél ... neked max egy ugyanolyan alkesz nőd lesz csak , de normalis sose.
Nem.
Most még jókedélyű és vicces vagy, de azt el fogod inni. Most még ragaszkodó és csupaszív vagy, de aztán hibáztató és lehúzó leszel. A magasabb rendű szellemi, majd idegi működéseid, aztán a májad és a veséd vész oda idővel.
Kár lesz érted, de a te életed, a te felelősséged.
Balázska, ebből egyedül az igaz rád, hogy alkoholista vagy.
Úgy hűségesnek lenni nem kunszt, hogy esélyed sincs nőnél. Nem is értem, mire gondolsz. Csak jobb kézzel csinálod mindig?
A kérdéseid naponta elnézve se az imádnivaló, se a humoros vagy jó kedélyű nem jutott még eszembe egyszer se.
Szerintem kezdj el olvasni az önismeretről, hátha segít. Tudod, a javítás feltétele, hogy először felismerd, hogy mi rossz. Amíg szerinted veled minden rendben, addig csak süllyedni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!