Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek, ha szombat este buliban látnátok Palvin Barbit és állandóan szemezne veletek és közbe nyalogatná az ajkát?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 13:57
11/16 anonim válasza:
A kérdés úgyis elméleti, mert ez nem történne meg.. :D
Amennyiben viszont elméletben ilyen történne, nem lenne faszija, és nem álmodnék, ugyanúgy mint más csajoknál, venném a jelet és mennék is oda. :D
12/16 anonim válasza:
Természetesnek venném, elég jó fickó vagyok.
13/16 anonim válasza:
Elküldeném a pcsába, mert valami hátsószándék van az ilyenfajta közeledésben mindig. Felismert, tudja mit csinálok, pénzt akar, haza akarja magát vitetni, stb... Valami mindig ott bújik. Normális (nem önimádatú) közeledést nőnemű nem tesz, csak ha valami haszna van belőle, ami nem feltétlen pénz.
14/16 anonim válasza:
Adnék neki zoviraxot, vagy ha csak ki van száradva a szája, akkor Labellót.
15/16 anonim válasza:
Nekem se jon be,elfordulnek egy szep no fele.
16/16 anonim válasza:
Ez nem fordulhat elő, mert nem jártam buliban már vagy 11 éve. 30f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!