Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek, ha szombat este buliban látnátok Palvin Barbit és állandóan szemezne veletek és közbe nyalogatná az ajkát?
Na ez az a tipikus kérdés, amikor a kérdező saját vágyát akarja kiírni magából, pláne, hogy azért érzi, hogy soha nem fogja megélni....
Felejtsd el a Barbit, csak önmagadat hátráltatod.
Tekintve, hogy nős vagyok, jóval fiatalabb nálam és nem jön be az ilyen kihívó, számomra közönséges viselkedés, semmi jót nem gondolnék.
Amúgy pontosan mi a célja a kérdésnek?
Hát...
Egyrészt meglepődnék, mert sosem járok szombati buliba. Hogy kerültem oda?
Mivel nem tudom hogy néz ki vagy kicsoda az a Palvin Barbi így nehéz lenne azt mondanom, hogy "nahát, ő pont úgynéz ki". De az itteni kérdések alapján valami hiperszőke plázacicának képzeltem mindig is, az az itteni "nagy ideál" sokaknak.
De amúgy valószínű azt gondolnám, gúnyolódik akárki is ő. És általában igazam is lenne. De alapvetően nem figyelnénk egymásra, mert egészen más világ, nem is lennénk jóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!